Moški in tatoo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

^men se to zdi še vseen butast pa sorry izrazu sam men se pač tko zdi. A teb se zdi to velik, da sta skup 2 let? Ker men se ne. Kaj je 2 let proti celem življenju? Da ne bosta šla pol narazen, pa ti bo šla ta začetnica tok na živce, da boš znorela.
Spomin - pol bi si lahko tetovirala začetnice vseh fantov, pač za spomin al kako?
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Ubistvu ja jz razmišljam tko..rada mam tattoje in ubistvu bi si za vsako malce daljšo in resnejšo zvezo dala vtetovirat začetnico. Men je to všeč. Najverjetneje si neb odrezala roke, če bi me grozn prizadel..pač bi se spomnila tega in bi me tud opominjal na neko stvar, pa nj bo slaba al dobra.. To sm že naredla enkrat, ne s tattojem ampk vrezom, še zdj mam brazgotino ktera me spomne, da nj nebom naivna in da nj nevrjamem na slepo vsemu..To sm pa naredla, ko me je draga oseba prizadela in mi ni žal, ker pač..je napaka in iz napak se učimo in ta brazgotina me spomne na to. Sj drgač pa pravim, da neb za vsako bedarijo dala tattoja oz vreza..2 leti se mi zdi kr dost ja, nebo zlahka pozabljena zveza, če bo pršl do tega in meni je pomembna. Vglavnem..všeč so mi take stvari. Sicr pa vem, da je folku to bedno, meni so pa bedni razni srčki in take neumne bedarije ;) Tud kitajski znaki "sanje" "ljubezen" bla bla..Se men zdi pač brezvezno.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Vsak ima svoj način in idejo o tatuju. Če tebi tako paše ok, meni to pač ni všeč. Ok - mal sva off topic. Smo pri tipih in tattoojih ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

electra* napisal/-a:mislim res na bed če zato ni dobil službe pa tud če je nwm ful sposobn(primer dajem)...tk da nwm...mislim da to nebi smel vplivat na tvojo službo... :? :D

na razgovorih za sluzbo tvoje sposobnosti ne morejo preveriti. lahko pa preverijo (zato tudi preverjajo) tvojo komunikativnost, iznajdljivost pri pogovoru, reakcije telesa in nenazadnje tudi urejenost. pač, piercingi, tattooji in neposlovno oblačenje pač (še) ne pašejo v poslovni svet, zato so ljudje, ki niso po normah, hitro izločeni...
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *__taMala__* »

Meeni je nagnusno če ma take tattuje kot npr. eminem ali pa 50 cent .. najboli je d jih sploh nima :D
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

men so fuul ušeč! moj bivši si ga je dal in takrat me je začel spet privlačt predvsem zarad tega tattooja, ampak me je hvalabogu kmalu srečala pamet in sm ugotovila ni pogojev da sva spet skupaj.
:wall: :)
so pa mi tattoji res ušeč in razmišlam da bi si tud sama dala enga..ampak mislim da bom še nekaj časa počakala s tem, ker to pač ostane za vedno in si ne morem čez nekaj časa premislit če se ga bi naveličala.
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a mikeno »

moj najprej ni imel nobenega tatuja, pol ko sva začela si je dal enega nardit na roko ( psa) in čez 1 leto če enega velikega na hrbet;

meni sicer tatuji niso preveč všeč, on pa bi jih rad še meu. čeprav mi je po 1. obljubu, da si ne bo dal več jih, je vseeno si nardil še enega.

kaj lahko jst nardim, ker mi tatuji niso preveč všeč ??
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

mikeno napisal/-a:moj najprej ni imel nobenega tatuja, pol ko sva začela si je dal enega nardit na roko ( psa) in čez 1 leto če enega velikega na hrbet;

meni sicer tatuji niso preveč všeč, on pa bi jih rad še meu. čeprav mi je po 1. obljubu, da si ne bo dal več jih, je vseeno si nardil še enega.

kaj lahko jst nardim, ker mi tatuji niso preveč všeč ??

sprjazn se..saj ne gre za tebe :wink: to je pač njegova odločitev
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a mikeno »

da vem, ampak ko sva se spoznala jih ni imel, odkar sva skupaj pa jih ima že 2, in vem da ji želi še kakšnega
Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objava Napisal/-a Lenna »

Meni osebno so tattooji na tipih zlo sexy :D :D :D , sam je pa res, da ne pašajo vaskomur pa tudi preveč jih ne sme bit....

Osebno mi je najbolši na vratu... :oops: :razz:

lp,

lenna
...u u u moj mali kakadu...
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Uf, jaz obožujem tattooje, vendar na bolj intimnih mestih, ki ga vidi(jo) le določene osebe! Seveda nič kaj velikega!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

inaa napisal/-a:uf tatuji so hot...samo je pa zlo odvisno kaksni in na kaksnem mestu in ce je tip tip za nosit tatuje

I AGREE :)
moj jih ma tri, 2 majhna in enga "konkretnega"...totalno sexyyyyyyyyy :D
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Meni so tattoji všeč pod pogojem, da so narejeni s filingom in da majo določen pomen za osebo, ki ga nosi...brez veze se mi zdi, da si da ženska nardit metuljčka al pa tip tigra/zmaja itd.

Moj dragi ma dva predmeta kot simbola za moškega in žensko na predelu trebuha (na vsaki strani enega). In izpade ful dobro, ker sta zelo, zelo redka simbola tako, da skoraj nihče ne ve, kaj pomenita. Meni je noro seksi vsakič, ko mam šanso vidt njegova tattoja.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ne vem no. to men ni lih pretiran všeč no.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Moj fant si je dal naret tatoo v casu, ko sma ze bila skupaj. Na zacetku mi ideja ni bila vsec, zdaj pa se mi zdi, da mu prav pristaja oz. je del njega. Ima tatoo, ki je cisto njemu namenjen in ima ga na spodnjem delu noge na strani. Rad bi si dal se en tatoo in sicer na nadlaket, ampak ne na ramo, pac pa na spodnjo stran roke - nevem kak naj tocno razlozim. Enkrat sma v eni reviji vidla tipa s tatoojem na tem mestu in zgleda cisto noro.
Drugace pa mi je bedno, da si nekdo vtetovira delfincka, srce, vrtnico, ime, kitajsko crko, tigra, kr nekaj v stilu Nine Osenar na hrbtu...
Sama se ne bi dala tetovirati, ker vedno mislim, kako bo, ko bom stara. :)
Odgovori