Nazaj skupaj z bivšim
osamljena napisal/-a:shy_grl napisal/-a:jst mislm da če greš enkat narazn z enmu je že ena stvar na nemu da te tok mot da nemorta bit skupi... pa če greš nazaj z nemu morš se zavedat da on bo še zmer isti z usm napakam k tebe motjo pa lah da si rečeš da jih boš že spregledala pa se sprjaznla z nimi sam čez cajt ti bojo šle spet počas na živce... jst si mislm da j bol da bivši ostanejo bivši... drgač pa itak da je šansa da rata ... sam to more bit pol z obeh strani dost truda vloženga...
pri nama ni blo nič takega da bi naju kaj motlo na drugem. on se je samo ustrašil resne zveze in misli da je še prehitro
po pa naprimer na to tko glj da če bi blo to to sploh neb razmišlu al se boji resne zveze al ne... če bi blo res najbol pa najhuj use bi pozabu na vs svoj strah pa use pa sam biv s tabo...
Res je, da probat ni greh, ampak iz mojih izkušenj ti to odsvetujem ... Bla sm z nekom skor 4 leta, v teh letih sva šla narazn in nazaj maljonkrat, vedno sm bla jst pobudnica za it narazn, on me je pa znou spet "očarat" in me dobit nazaj, čeprou me ni bil vredn spljoh.
Pa dobr, če v vezi štima vse in gresta narazn res zarad enga trapastga razloga, kar mislm, da pr vama je, pol bi lahko še funkcionirala naprej, razn če ne bo on spet drugim vrjel in ne teb. To je pa pol druga zgodba.
Ampak vseen dobr premisl, če si prpravlena na to, da gresta spet skup, ker se lahko kamot še enrkat al pa še parkrat zgodi to, kar se je zdj.
Pa dobr, če v vezi štima vse in gresta narazn res zarad enga trapastga razloga, kar mislm, da pr vama je, pol bi lahko še funkcionirala naprej, razn če ne bo on spet drugim vrjel in ne teb. To je pa pol druga zgodba.
Ampak vseen dobr premisl, če si prpravlena na to, da gresta spet skup, ker se lahko kamot še enrkat al pa še parkrat zgodi to, kar se je zdj.
Jaz sem bila s svojim fantom 4 leta skupaj...nakar me je samo naenkrat pustil ( češ z razlogom, da je zmeden, da potrebuje čas..bla bla bla)-tipični brezvezni izgovori. No, bila sva 6 mesecev narazen- v tem času sem šla v drugo zvezo, ki je bila naravnost katastrofalna
. Verjetno vas več ve, da skakanje iz ene veze v drugo ni dobro
Nekje čez pol leta pa me je fant spet začel kontaktirat ( sicer sva imela stike, hodila sva na pijače,ampak ne veliko, ker sem bila precej zadržana ) in moram reči, da je bil presneto vztrajen in če sem iskrena mi tega pol leta ko sva bila narazen sploh ni žal- posvetila sem se sebi, prijateljem, delala sem tisto kar mi paše...in ja...priznam, nisem ga prebolela in zopet sva skupaj. Rada se imava- mislim, da sva oba potrebovala malo premora...če se bosta razumela, počela skupaj stvari, ki vaju veselijo, mogoče si najdeta kakšne hobije, se več pogovarjata..zakaj pa ne bi uspelo? Poskušaj

Nekje čez pol leta pa me je fant spet začel kontaktirat ( sicer sva imela stike, hodila sva na pijače,ampak ne veliko, ker sem bila precej zadržana ) in moram reči, da je bil presneto vztrajen in če sem iskrena mi tega pol leta ko sva bila narazen sploh ni žal- posvetila sem se sebi, prijateljem, delala sem tisto kar mi paše...in ja...priznam, nisem ga prebolela in zopet sva skupaj. Rada se imava- mislim, da sva oba potrebovala malo premora...če se bosta razumela, počela skupaj stvari, ki vaju veselijo, mogoče si najdeta kakšne hobije, se več pogovarjata..zakaj pa ne bi uspelo? Poskušaj

- rdeče vrtnice
- Kofetarica
no sicer ga jaz ne štejem ravno za bivšega ampak ok.
dve let nazaj sva mela ena poletna romanca, pol pa nč ni blo nč kontakta neč ubistvu no. lansko poletje je tud meu poletno ramanco z mojo tabol frendico. pol sva pa u jesen mi2 skup pršla. js sm mu rekla d nočem da bo spet tako kot je bilo dve leti nazaj ker je bilo use skup brezveze. in je rekel da bo poskrbel za to. tole je držalo kot pribito. hmau bova skup en let. sicer to ti sama veš kako je blo prej ane, kakšen je bil tip prej. sama se odločaš odloči se najbolše in tako kot le sama veš.
lep pozdrav!
dve let nazaj sva mela ena poletna romanca, pol pa nč ni blo nč kontakta neč ubistvu no. lansko poletje je tud meu poletno ramanco z mojo tabol frendico. pol sva pa u jesen mi2 skup pršla. js sm mu rekla d nočem da bo spet tako kot je bilo dve leti nazaj ker je bilo use skup brezveze. in je rekel da bo poskrbel za to. tole je držalo kot pribito. hmau bova skup en let. sicer to ti sama veš kako je blo prej ane, kakšen je bil tip prej. sama se odločaš odloči se najbolše in tako kot le sama veš.
lep pozdrav!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
1x sem se vrnila k bivšemu. Pa nikoli več.
Bila sva skupaj nekaj časa. On ni bil pripravljen na neko zvezo, jaz pa sem bila pri tem bolj neodvisna - če bo, bo, če ne, ne. In tako se je pač pričel posvečati drugim stvarem in mi na tak način dajal znake, da bi končala. Razumela sem in odšla. Ampak ni zdržal niti 1 teden, ko mi je pričel pisati sms-e, da je bedak, da ne more brez mene, da me pogreša... Jok in stok. Pa sem pristala na to, da se dobiva. In spet solze in žalost z njegove strani. Popustila sem, ampak ljubila ga nisem. Bilo mi je vseeno ali ga vidim ali ne. Nisem želela več biti pri njem. In tako je uvidel, da brez mene lahko živi naprej.
Drugega fanta, s katerim sem bila prej, sem močno imela rada. Ampak, če bi mi rekel, da bi ponovno začela - NI govora! Bil si, ni te več!
Bila sva skupaj nekaj časa. On ni bil pripravljen na neko zvezo, jaz pa sem bila pri tem bolj neodvisna - če bo, bo, če ne, ne. In tako se je pač pričel posvečati drugim stvarem in mi na tak način dajal znake, da bi končala. Razumela sem in odšla. Ampak ni zdržal niti 1 teden, ko mi je pričel pisati sms-e, da je bedak, da ne more brez mene, da me pogreša... Jok in stok. Pa sem pristala na to, da se dobiva. In spet solze in žalost z njegove strani. Popustila sem, ampak ljubila ga nisem. Bilo mi je vseeno ali ga vidim ali ne. Nisem želela več biti pri njem. In tako je uvidel, da brez mene lahko živi naprej.
Drugega fanta, s katerim sem bila prej, sem močno imela rada. Ampak, če bi mi rekel, da bi ponovno začela - NI govora! Bil si, ni te več!
Lejla86 napisal/-a:Men se zdi, da če z nekom nehaš razmerje, ga nehaš z razlogom...tko da zame bivši ostanejo bivši, ker so si tak aziv zaslužili z DOBRIM razlogom.
Točno tako. Bivši je bivši z razlogom, če pa ni razloga, je pa itak problem v komunikaciji

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
tut jst mam podobno zgodbico gre pa takole....
pred prbližno 4mi leti sva bla potem ko je pustu eno mojo prjatlco pol
ene 2 mesca skupej ..blo je bl tko ...na cigu migu... bla sva še mlada,
vidla sva se ful malkrat, skratka nč resnga ..predn sva začela hodit
sva se razumela ful dobr ... pol k sva bla skupej je blo tko tko ... in sva
se odločila da bova ostala sam prjatla, ker bo tko bolš
pol sva vsake tok časa mal govorila k sva se srečala, nisva mela kšnih
posebnih stikov, včasih sva kšno rekla na msn-ju...
pol pred kkšnima dvema letoma sva spet začela ful debatirat, sva hodila
mal tko vn na sprehode, pjačke... ampak nisva bla skupej, ker se je men
zdel brez veze ker sm domnevala d bo spet isto kt je blo prvič kt sva bla
skupej , tko da sva pač ostala sam prjatla
po tem si je dobu punco, sta skupej zdejj že kšni 2 leti prbližn, prav da
se mata skupej dobr ... ampak en dan sva se mal hecala, pogovor je
pršu na temo, da sm sama doma, in nenačrtno sva se dogovorila da
pride k men .. zgodilo se je kar se je ..bla sva skupej eno noč ..pol
pa še eno.... pa še eno... ampak ker ma punco sva ostala sam prjatla
on je še zmerej s svojo punco, jest sm šla s svojim zrd tega narazn
ker sem mu povedala kaj sm nrdila ...
s tem tipčkom pomoje skupej zares ne bova nkol več, drgač ga mam
pa ful rada, zna bit d bi zdj kot parček dobro funkcionirala...
ampak jebat ga , ostala bova sam prjatla
pred prbližno 4mi leti sva bla potem ko je pustu eno mojo prjatlco pol
ene 2 mesca skupej ..blo je bl tko ...na cigu migu... bla sva še mlada,
vidla sva se ful malkrat, skratka nč resnga ..predn sva začela hodit
sva se razumela ful dobr ... pol k sva bla skupej je blo tko tko ... in sva
se odločila da bova ostala sam prjatla, ker bo tko bolš
pol sva vsake tok časa mal govorila k sva se srečala, nisva mela kšnih
posebnih stikov, včasih sva kšno rekla na msn-ju...
pol pred kkšnima dvema letoma sva spet začela ful debatirat, sva hodila
mal tko vn na sprehode, pjačke... ampak nisva bla skupej, ker se je men
zdel brez veze ker sm domnevala d bo spet isto kt je blo prvič kt sva bla
skupej , tko da sva pač ostala sam prjatla

po tem si je dobu punco, sta skupej zdejj že kšni 2 leti prbližn, prav da
se mata skupej dobr ... ampak en dan sva se mal hecala, pogovor je
pršu na temo, da sm sama doma, in nenačrtno sva se dogovorila da
pride k men .. zgodilo se je kar se je ..bla sva skupej eno noč ..pol
pa še eno.... pa še eno... ampak ker ma punco sva ostala sam prjatla

on je še zmerej s svojo punco, jest sm šla s svojim zrd tega narazn
ker sem mu povedala kaj sm nrdila ...
s tem tipčkom pomoje skupej zares ne bova nkol več, drgač ga mam
pa ful rada, zna bit d bi zdj kot parček dobro funkcionirala...
ampak jebat ga , ostala bova sam prjatla

te čist razumem v kakšni situaciji si kot vse ostale..jst sem bila 5 let v resni zvezi ki le ni bila tok resna kot sem mislila...potem sva končala tega je sedaj 2 leti vmes sva bila skupaj pa nisva bila itd...sedaj je en mesec ko se trudim da prideva skupaj ampak zaenkrat je vse en polom ki mi jemlje čas in vso energijo
..jst bedak ga pa imam tok rada da mu dajem in dajem vso svojo jubezen,čas in razumevanje on pa si vzame zame 4 ušive ure na teden
..uglavnem moj nasvet je da ga pustiš čimbolj pri miru potipaj vsake toliko kako je naj se še on trudi ker če popustiš enkrat bo on zagrabil in vsakič ko se mu boš uprla bo kreg
..vso srečo ti želim in vsem ki so v taki situaciji!