na vrhniki se po enajsti uri zvečer dogajajo čudne stvari. vse več ljudi poroča, da videva ljudi, oblečene v črne obleke in bele maske, ki v temi strašijo po ulicah... po predvidevanjih nekaterih naj bi šlo za tam zaposlene slovake, drugi domnevajo da gre za preveč razposajeno mladino, po mnenju tretjih pa naj bi šlo za sataniste, ki se zbirajo pri cerkvi sv. trojice in plešejo okoli ognja ...
ne vem, kaj naj si mislim, ampak tole je čudno ...
Šola se začenja in majo nekateri mal preveč domišljije, tko da pač preganjajo dolgčas s tem, da se našemjo v like iz Krika. Dobr, sicer bi me vrjetn pobral, če bi me kkšn tak zasledvou, ampak mislm, da ni nč resnejšega ... če bi hotl komu kej narest, bi to že nardil.
Dobr pa je, da ne živim na Vrhniki
OK, tud če je sam zajebancija, ko če greš npr. takle nič hudega sluteč zvečer mal na sprehod, pa naletiš na te norce, ti najbrž pošteno naženejo strah v kosti. Mene bi kr kap. Sam sej, sm daleč od Vrhnike, tak da zaenkrat me to ne skrbi preveč, vsaj dokler se kej takga ne pojavi kje pri nas.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine