Nazaj skupaj z bivšim

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Nazaj skupaj z bivšim

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

hej! upam da te teme še ni bilo,če je pa bila pa prosim da se ta tema zaklene,pa da mi poveste kje lahko to najdem. rada bi da sem pišete vse ki ste nazaj skupaj z bivšim. zanima me kaj je bil razlog da sta šla narazen,kako dolgo sta bila narazen in kako sta prišla nazaj skupaj. to me zanima ker je tudi pri meni možnost da bova mogoče z bivšim nazaj skupaj,ampak se bojim da ga nebom upala vzeti nazaj ker se bojim da nebo več isto. zato me zanima kako take zveze funkcionirajo,ko je par enkrat že šel narazen pa pristane nazaj skupaj. hvala vsem ki boste pisale sem.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

js sem že enkrat začela z bivšim pa se ni obneslo in sva kmalu spet končala. ne vem, pač ni blo isto. sej to veliko ljudi reče. no, sej ni zdej nujno.lahko da vama rata.probati ni greh :P
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

lolitaa napisal/-a:js sem že enkrat začela z bivšim pa se ni obneslo in sva kmalu spet končala. ne vem, pač ni blo isto. sej to veliko ljudi reče. no, sej ni zdej nujno.lahko da vama rata.probati ni greh :P

prvo mora do tega priti če sploh bo. :)
me pa zanima kako je,kake izkušnje imate.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js sicer še nikol nism bla nazaj skup z nobenim bivšim, se mi pa zadnje čase dogaja, da mi skor vsak bivši po določenem času začne spet neki težit. :D Se mi zdi, da se velikrat nardi, če te en recimo pusti, da mu je potem žal in bi te rad nazaj. Tud dostim mojim kolegicam se to dogaja. Npr. ena je hodla z nekom, jo je sam jebal v glavo, bil ful prasec do nje in jo na koncu tud ful grdo odfukal, zdej ji pa že ene pol leta tečnari pa ji govori da jo ma rad in da ne more brez nje itd. Tud mene je pustil fant (s kterim sma bla kr dolg skup) in me potem obupno hotu nazaj. V glavnem, men se zdi, da je tega kr velik, da se dva razideta, pa prideta potem nekak spet nazaj skup. Najbrž res drži rek, da ne veš kaj maš, dokler tistega ne zgubiš. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: grosupLje

Neprebrana objava Napisal/-a *zmeDena* »

jz še nism bla v tej situaciji..
ampak moja sestrična..pa je bila s svojim fantom 3 mesece skupaj..sta šla narazen ker jo je kao prevaru oz.je biu neki z eno drugo..ona je to ugotoula..in ga je pustla...
pol sta pa s5 skupi bla po 2 mescih in zdaj sta skup že en let s5 po tistem odkar sta s5 začela..
tko da.
ja alhko funkcijonera:)
Hanah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Hanah »

Bivši ni za brez veze ratal 'bivši', zato naj to tudi ostane. Vse ženske, ki se vračate k bivšim niste nič drugega kot neuravnovešene osebe, ki niti same ne veste kaj bi.

Če je bil tip v redu, zakaj sta potem prekinila? Oz. če sta imela probleme, čemu se potem vračat?
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mayikaaa »

sigurno lahko funkcionira če se oba potrudita in pozabita na težave,ki sta jih mela prej .. pol je še lahk vlk lepše ko pa je blo.Če pa ne spremenita pa ne moreta bit skupi..ker bo isto kot je blo.jz sicer nisem še bla v kakem takem položaju..sem premišljevala da bi to naredla,ampak me tip enostavno ni privlaču več.Drugač pa nebi vzela nobenega svojega bivšega nazaj,ker so ble vse zgube na svoj način :D :lol:
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Jst sm skupi z bivšim. Situacija je bila taka, da sva bila skupaj 5 let nazaj, in sicer 3 mesece ... Je blo bolj tako, se nisva skoraj nič videla in je bilo meni brezveze neki vztrajat, pa sm ga pustila. Ostala sva prijatla, šla občasno na pijačo, videlo se mu je, da sem mu še všeč ... Ampak meni enostavno ni več "potegnil". Potem pa kar naenkrat sva se bolj pogosto slišala, videla ... skočile so iskrice in pristala sva skupaj. Zdej sva skupaj 1 leto pa 4 mesece in mava svoje dobre in slabe trenutke. :)
Ne vem, kaj bi ti svetovala. Pomojem je razlika, a začneš z bivšim, ki je bivši pol leta, al več. Midva sva v tem času tud dost bolj odrastla, jst sm bla takrt stara 16, on pa 18, tko da je marsikaj drugače kot je bilo takrat.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Enkrat sem bila spet z bivšim pa se je kar hitro končalo, ker so se začele pojavljat iste stvari, kot so ble prej narobe. Obakrat sem zvezo končala jaz, in zdej niti ne pomislim, da bi bila spet z njim!
Poznam pa en par, ki je šel naraze za brez veze, še sama ne vesta zakaj (bla sta full mlada pa sta se ustrašla resne zveze verjetno), v zvezi sami ni bilo kej dost narobe, pa sta zdaj drugič že par let skupaj.
Po moje je vse odvisno od razloga, zarad katerega sta šla narazen... Če je bilo kaj narobe, potem bo zdaj tudi... Če pa sta bila enostavno prestrašena resne zveze ali pa zaradi razdalje pa se je zdej to popravlo... pa GO ON
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Sestavljanka napisal/-a:Enkrat sem bila spet z bivšim pa se je kar hitro končalo, ker so se začele pojavljat iste stvari, kot so ble prej narobe. Obakrat sem zvezo končala jaz, in zdej niti ne pomislim, da bi bila spet z njim!
Poznam pa en par, ki je šel naraze za brez veze, še sama ne vesta zakaj (bla sta full mlada pa sta se ustrašla resne zveze verjetno), v zvezi sami ni bilo kej dost narobe, pa sta zdaj drugič že par let skupaj.
Po moje je vse odvisno od razloga, zarad katerega sta šla narazen... Če je bilo kaj narobe, potem bo zdaj tudi... Če pa sta bila enostavno prestrašena resne zveze ali pa zaradi razdalje pa se je zdej to popravlo... pa GO ON

pri nama je bilo to da se je on ustrašil resne zveze. drugih problemov nisva imela
Zadnjič spremenil osamljena, dne 25. Avg. 2007 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

jst mislm da če greš enkat narazn z enmu je že ena stvar na nemu da te tok mot da nemorta bit skupi... pa če greš nazaj z nemu morš se zavedat da on bo še zmer isti z usm napakam k tebe motjo pa lah da si rečeš da jih boš že spregledala pa se sprjaznla z nimi sam čez cajt ti bojo šle spet počas na živce... jst si mislm da j bol da bivši ostanejo bivši... drgač pa itak da je šansa da rata ... sam to more bit pol z obeh strani dost truda vloženga...
Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objava Napisal/-a Lenna »

Sicer je že leto dni kar sva narazen........skupaj sva bila 3 leta...in vmes malo skupaj in malo narazen, pa spet mal skupaj pa spet mal narazen.......redko komu uspe, da zadeve povrne v prvotno stanje ali pa da jih nardi boljše :? ...tistim čestitke, ker je potrebno veliko volje in energije iz obeh strani....Pri meni ni bilo tako, zato je moje mnenje:

"Ko enkrat raztrgaš list papirja, lahko poskušaš le tega lepit skupaj na kakršenkoli način, pa ni nikoli več takšen kot je bil...."

lenna
...u u u moj mali kakadu...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

shy_grl napisal/-a:jst mislm da če greš enkat narazn z enmu je že ena stvar na nemu da te tok mot da nemorta bit skupi... pa če greš nazaj z nemu morš se zavedat da on bo še zmer isti z usm napakam k tebe motjo pa lah da si rečeš da jih boš že spregledala pa se sprjaznla z nimi sam čez cajt ti bojo šle spet počas na živce... jst si mislm da j bol da bivši ostanejo bivši... drgač pa itak da je šansa da rata ... sam to more bit pol z obeh strani dost truda vloženga...

pri nama ni blo nič takega da bi naju kaj motlo na drugem. on se je samo ustrašil resne zveze in misli da je še prehitro
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

Lenna napisal/-a:"Ko enkrat raztrgaš list papirja, lahko poskušaš le tega lepit skupaj na kakršenkoli način, pa ni nikoli več takšen kot je bil...."

lenna

ful lepo povedano! :top:
jst poznam en par, ki sta ponovno začela in sta zdej poročena. :)
prvič sta hodila kot najstnika- ful mlada, pol sta se pa po kr nekih letih srečala in spet začela hodit.
jst mislim, da to funkcionira če sta dlje časa narazen- da vmes še kej doživiš in veš kaj res hočeš!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

nevem pomoje probat ni greh sploh če ni blo kakega konkretnega razloga, al pa da se je en al drugi sam ustrašu pa to ...
usak enkrat v življenju naredi napako in se pol spametuje... everybody gets a second chance... sam je pa tut tak :
if you fool me once, it's your mistake, if you fool me twice, it's my mistake!

enkrat še rečem, da greta narazn pa pol skupi, sam da bi se pa to ponavlal...mislm da je pol rahlo to že propad ...

tak da za ponoven začetek je treba met kr velik volje...
js vem da ponovno bi težko začela spet nazaj, ker bi mela sam strahove kak je pa kak bo pa blabla... life goes on in use se zgodi z razlogom ... :)

try it pa boš vidla:)!
Odgovori