Izjava tedna
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
Zdej tko pride babi k men u sobo pa me najprej praša kdaj ju3 delam. Pa sm rekla da zutri in me je prašala če bi šla z njo mal kolesarit k se boji it sama če se ji kdaj kej zgodi. Pa sm rekla da je ju3 Umek v Tivoliju, da pa lahko greva u nedeljo. Ona pa men: ja pa sej greva lahko skupi, jst bi tud rada Umeka gledala
jst sm umrla od smeha
pol me pa praša: a to je ime kkšne predstave
sploh ni vedla kdo je to, ampak ona bi ga gledala z mano 

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Sramežljivka
Zdej je že kr dost mesecev minilo od tega dogodka, ampak js se še zmeri ful smejim, ko se spomnem.
S kolegico sva šle čez Tivolski park, in na poti sva pač nekaj jedli, nato pa je blo treba odpadke nekam odvržt, in so ble najbližje tiste kante v katere mečejo vrečke s katerimi čistijo za psi. Pa midve to lepo vržemo notr, pa me kolegica vpraša: "Zakaj so pa te kante tak čudne?", pa ji js čist po domače povem "Ja za pasji drek so ane", pa gleda ona neki časa v tisto kanto, js gledam njo, nakar vpraša: "Kak pa pes doseže tja gor?" Js sm misla da me bo pobralo od smeha
S kolegico sva šle čez Tivolski park, in na poti sva pač nekaj jedli, nato pa je blo treba odpadke nekam odvržt, in so ble najbližje tiste kante v katere mečejo vrečke s katerimi čistijo za psi. Pa midve to lepo vržemo notr, pa me kolegica vpraša: "Zakaj so pa te kante tak čudne?", pa ji js čist po domače povem "Ja za pasji drek so ane", pa gleda ona neki časa v tisto kanto, js gledam njo, nakar vpraša: "Kak pa pes doseže tja gor?" Js sm misla da me bo pobralo od smeha

Sugar_baby napisal/-a:Zdej tko pride babi k men u sobo pa me najprej praša kdaj ju3 delam. Pa sm rekla da zutri in me je prašala če bi šla z njo mal kolesarit k se boji it sama če se ji kdaj kej zgodi. Pa sm rekla da je ju3 Umek v Tivoliju, da pa lahko greva u nedeljo. Ona pa men: ja pa sej greva lahko skupi, jst bi tud rada Umeka gledala![]()
jst sm umrla od smeha
pol me pa praša: a to je ime kkšne predstave
sploh ni vedla kdo je to, ampak ona bi ga gledala z mano
LOOOOOL

prejšn tedn smo šli 4.letniki po učbenike v šolo.. in tko tam govorimo jst in 2 sošolke o maturantskem (v pondelk grejo v grčijo)
Neja: jest bom simcu (šefu) rekla da nej mi kr na roko plača dnarsko in to 14 dni prej, ka rabim za na maturanca.. a misleš da bo?
jst: ja itak da bo, sej usem da če rečejo....
Petra: Ja pa reč še nej ti kr v evrih, da ti ne bo treba menjavat

(eni še niso dojel da nimamo več tolarjev) cel hodnik se je smejal
[karamelca] napisal/-a:Tole je treba zapisat, iz ust 23 let starega tipa na foro tega, da so tipi celo zivljenje bolj otrocji od zensk:
"Sej kdo se bo pa igral s froci? more bit en na njihovem nivoju"![]()
Lepo, da priznajo, ha =)
moj šef trdi drgač: Tamala ma dons rojstni dan, jest grim na žur.. bo že žena poskrbela za otroke ka bodo pršl.. men ona itak prav da sm neumn.. nej bo pa ona z njimi ka je pametna..

-
- Cosmopolitanka
Izjava mojga tipa zdele, k sm lih brala temo o tem, da na Vrhniki strašijo uni modeli, oblečeni v unga iz Scary movie-ja in sm rekla:"Vsi pravjo, da bi se jih ful ustrašl, jst se jih sploh neb, men bi blo smešn!", moj tip pa prav:"Ja, ja, kva se jih neb, pomojem bi se tok zadrla, da bi ti še skoz rit zacvilil!" 

-
- Kofetarica