Kali napisal/-a:Nujno bi rabila nasvet, če katera ve kaj o tem. Sicer ne gre zame ampak za mojo mlajšo sestro, ki je pred dilemo pa bi rada slišala kakšno mnenje koga, ki to bolj pozna. V kratkem se gre zato, da jo je enkrat na cesti srečal agent modne agencije in jo povabil na avdicijo, na katero je iz radovednosti šla, po avdiciji (kjer je bilo še ene 20 drugih) je dobila domov pismo da da je med izbranimi, ampak da mora opraviti tečaj manekenske hoje ki stane 35.000SIT. Na sestanku so jim povedali, da ko opravijo tečaj ne bodo nujno sprejete v agencijo in da jih običajno potem odleti še kakšnih 25%. Sedaj se odloča ali naj gre na tečaj ali ne kjer bo po možnosti odletela, kljub temu da bo plačala 35.000sit kar ni malo za študentski žep in se ji to zdi kar velko tveganje. Starh jo je tudi tega da je ta tečaj samo zavajanje s strani agencije, da so vsem puncam poslali, da so izbrane, da potem vse plačajo za tisti tečaj in potem vn potegnejo samo kakšno, če sploh katero. V faco je ful simpatična, ampak jo skrbi, da je nebi hoteli zaradi postave: visoka je 179cm in tehta 62kg, kar je kar veliko za manekenske (anoreksične) mere.
Gre pa za agencijo Hering Models & Promotion iz Ljubljane.
Hvaležna bi bila kakršnega koli mnenja, samo da vsaj malo pomagam moji zmedeni tamali.
.,....še predn sm do konca prebrala sm točn vedla d gre za hering...ne ne ne....nikollll ne sme it v tako agencijo , k že u naprej puvejo d je treba plačat za book and stuff....dobre agencije ti bodo same plačale book...(če se res zanima za modeling se lahko prijavi za kasting na modni agenciji bronz, js sm tud pr bronzu ...al pa Model group..)...Drgač so pa mene najdl že neki cajta nazaj in to na Glasuj zame

haha...in to prou Hering models...pa so mi čist isto rekl kt tvoji sestri....aja pa slišala sm da tisto pismo(da si sprejet) dubi usak