Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
wtf??? Seks s tamponom???
- mi njegov hudiček popolnoma zadostuje
Med menstruacijo sem definitivno bolj potrebna nežnosti in vsega kar paše zraven. V prvih dneh, ko je močna, pač ne gre drugje kot pod tušem, ko pa je malo manj močna pa dava spodaj kakšno brisačo za vsak slučaj pa še za to se potem izkaže, da ni potrebna.
Seks med menstruacijo se mi nikakor ne zdi ogaben, samo bolj krvav je, nimam pa nobenega povečanega (niti pomanjšanega) užitka kot drugače.

Med menstruacijo sem definitivno bolj potrebna nežnosti in vsega kar paše zraven. V prvih dneh, ko je močna, pač ne gre drugje kot pod tušem, ko pa je malo manj močna pa dava spodaj kakšno brisačo za vsak slučaj pa še za to se potem izkaže, da ni potrebna.
Seks med menstruacijo se mi nikakor ne zdi ogaben, samo bolj krvav je, nimam pa nobenega povečanega (niti pomanjšanega) užitka kot drugače.
- vojakinja_
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
LoveLy* napisal/-a:na začetku sem to prakticirala..je blo ql,sam sem mela občutek da je fulll direkten pritisk na stene..nevem zakaj....
Ta občutek mam jst čist vedno in zarad tega "pritiska" na stene lohk med menstruacijo seksam največ 15min,zdaj pa če ima srečo...