Ah ja, jaz sem pa v teh stvareh kar "domača".

Vsak mesec se kdaj kaj norega zgodi, ampak ne, če mi tip ni všeč... imam neka svoja merila, pod katerimi ne spuščam kriterijev, ampak to zdaj nima veze... S prijateljem še nobenim nisem seksala, niti da bi bilo sploh karkoli med nama (sem vedno potegnila črto in rekla, a sva prijatelja ali nisva - in so takoj nehali karkoli razmišljati v tej smeri), sploh pa zdaj več nimam moških prijateljev, ker so se vsi tisti bivši prijatelji nekam "poskrili" in zdaj pecajo druge "prijateljice."

Naj kar. No, z gejem nisem nikoli sploh nič imela.

Valda samo s hetero.

Posebej rada prakticiram sex za eno noč, ko sem kje v tujini na počitnicah (seveda vedno dvojna zaščita, drugače se niti ne bi spuščala v to). Pač če se najdejo kakšni hudi tipi in se "najdemo" ter osvajamo, potem... skočimo med rjuhe ali pač nekam. In ostajajo lepi spomini.

Jaz zaenkrat nekako nisem za resne zveze, ker se dosti bolje počutim, če se z nekom ujamem (ker mi je všeč vizualno in karakterno) predvsem v sexu, potem pa se najini poti razideta. Sem pač tak tip človeka, da mi to (trenutno še) ustreza. Za najprej pa bom videla kako...
I love sex. It`s free and doesn`t require special shoes.