aaaaaa zamudila sem zdj bo treba pa ponovitev gledat ja kdaj pa bo francoski? js samo upam da avstralskega ne bo vec ker mi je bil najslabsi. a voditeljica je zdaj druga?
Kake se vam pa zdijo punce v novi sezoni? Meni so preveč "britanske" spet...najbolj vizualno v redu sta mi zaenkrat Abigail pa una ki ima razmik med zobmi...je pa spet ene par grozot :S
A ta Lisa Snowdon je bla kao manekenka, ker mi ne deluje glih tko...mi je pa simpatičnejša od prejšnje Lise
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Ja se strinjam da so bolj uredu punce . Kar se pa tiče same kvalitete ... . Takrat ko so mogle nekaj kuhati, je tisto izgledalo kot da je posneto iz domačo kamero .
Včeraj pa so izločili eno izmed najlepših. Upam da gre naslednič domov tista, ki je že včeraj skoraj izpadla.
a zdej je že nova sezona BNTP-ja? pri prejšnji sam vem, da je lucy zmagala (izmed vseh tistih povprečnih angležinj je še bla najbolša), zdej pa sploh več ob tisti uri ne gledam tv 3...
Za tiste, ki ste tako nepotrpežljive kot jst (naprej pišem z belo): V 2. sezoni je zmagala Liannaklik, skupaj z njo v finalu pa je bila še Abigail klik. Meni osebno zmagovalka ni všeč!
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
men je pa lažje,če prej vem katera je zmagala,da jo potem skos spremljam(njeno delo,poziranja).tk da zmeram v vsaki sezoni najprej preverim katera bo zmagala.men je pa ta Lucy tako lepa in kako polt ima,deluje mi kot ena vilinka tam pri gospodarju prstanov,čist čarobna mi je.
zmagovalka tut men ni všeč je pa res da izstopa,ker druge so mi vse enake.
daj nehaj no..kdo je zamagal .. ena najbolj zoprnih punc in povrhu še grdih..ker ona pa mi je edina,ki se mi zdi da RES ne spada tam zravn! ampak slike ima kr okey..ampak je vseeno taka zjokana
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !