Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%

Skupaj glasov: 823

Uporabniški avatar
limonca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a limonca »

to je bil najlepši poljub v življenju. zgodilo se je v šestem razredu, na klopci pred šolo. ah, kje so tisti časi :roll:
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Hja, moj prvi poljub pa ni bil ravno najlepši v življenju, je bil pa kar kul :)

Potekalo je precej "filmsko". Tip me je povabil v kino (gledala sva Armaggedona :wink: ) in po koncu filma ... nama je uspelo :D

Za oba je blo prvič, jz sem pa mela 14 let.

Ah, romantika ... :D
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

To je bilo nekje po 8 razredu..pa me je tolk presenetil, da sem skoraj v nezavest padla..pa sem vstala pa odsla vstran :?
Zadnjič spremenil bunnyka, dne 12. Maj. 2006 5:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
blue me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a blue me »

Moj prvi poljub je bil katastrofa. V bistvu me je en tip "napadel " sam zato, da se je pred drugimi postavil. Pa sploh mi ni bil všeč. Sam odrinila sem ga pa stekla stran. Fujj!!! :< Takrat se mi je vse skupaj zagnusilo. Je bil pa drugi poljub toliko lepši :freude: Tistega pa ne bom nikoli pozabila. :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Moj prvi kiss je pa bil pri trinajstih, s tem da je on bil star 23 -ojej!Koji pedofil,ne? Sicer pa sem ga tudi jes (kot Blue me) odrinila stran, čeprav mi je bil zelo všeč :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Moj prvi poljub je bil na valeti oz. po njej. Tisti vecer sva se se veliko poljubljala, meni pa je po glavi rojilo le to, da ne morem dihat z njegovim jezikom v svojih ustih. :lol: No, ampak smo preziveli. :D
Uporabniški avatar
GrindManiac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GrindManiac »

Jaz pa priznam da se ne spomnim...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

jah nekje pr 15ih, lih neki dni po rojstnm dnevu... Komi sm dihu..no, blo je..poučno.
Ne strinjam se pa s tistim: prve ne pozabiš nikoli. Ah, lari fari.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

V 6. razredu osnovne sole.. bil pa je.. ne vem, pac prvi :D Nic posebenega, v bistvu se niti ne spominjam dobro.. spomnim se, da je bil sneg.. torej pozimi :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Inanna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Inanna »

hm, pri 14ih letih...poletne pocitnice pred 1. letnikom...hodila sva ze skoraj en teden, in vedno, ko se mi je priblizal sem se odmaknila (strah pa tko)...no, enkrat sva pa le prisla do tega, na klopci,za solo....jah no,ni bilo po mojem okusu (dobesedno) - fant je imel prevec rad zelo sladke sadne bonbone-fuj...tko da, drugi prvi poljub z drugim fantom je bil mnogo boljsi :razz:
Uporabniški avatar
BlackCobra
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BlackCobra »

men je biu moj prou zakon... blo je na rojstnm dnevu od sosolca v 6 klasu... un fant mi je tkoj padu u ucke in se mi je zdeu grozno fajn... pol smo se sli pa u gozd skrivat... in me je prjeu za roko pa sva se skp skrila... pa se tk je malo lih sneg zaceu padat pa me k sva se lih skrila za eno drevo me je tko h sep obrnu pa sva zasrala...in je blo men full lpo... pol sm pa zvedla da je blo tut zanga prvic..in pol sva postala par... kok pa sweet... predn sm ga pa kusnla sm pa vedla sam njegovo ime :oops:
prvega pomoje ne pozabis nikoli... :D ( razn ksnih okoliscin cudnih..al pa ce cs pozabt...)
How Fucked Up Is You?
dasa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasa »

moj prvi poljub... ja zgodu se je pr sestnajstih in to cist sponatno, priznam pa, da se fanta sm bezno spomnm :oops:
je blo v diskacu in kr zgodl se je, mi pa ni zou
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

jaz se mojega poljuba zelo dobro spominjam nek fant me spremil na avtobus in mi ukradel poljub zgodol se je pri 15 letih
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bad girl »

od mojga prvega poljuba je že kar neki cajta in spomnm se da se je zgodil na morju, zvečer na plaži, ful romantično :sport: . bla sm stara ene 14 let on pa neki let starejši. blo je ful lepo in mi bo za vedno ostal v spominu. :)
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
KranCk
Kršitelj/ica 2. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a KranCk »

star sm bil ene 14 let...smo glih iz gardalanda prsli pa smo se sli mal vrebat u garazo..pa smo bli trije..paj usaka enga mogla izbrt..na sreco sm dobu najlepso...pa tut odrezov sm se se tut nekak...medtem ko je en eno skor utopu tadrug je pa reku da mu je grda pa je blo bl tko kt mamico kusnes :)

ohja..pol pa dooooooooooooooooovg nch..pol pa sm mev eno k mje skor zagravzala "cmokanje", k se je hotla cele dneve zvaljit...
zj mam pa najbolso najlepso najblmojo in najblohinspljoh lubico k se najbols kusuje :)
manck + kranck
Odgovori