Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
- *lady bug*
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
Sem že med menstruacijo. Sam ne bom več, kr nism tak sproščena kot po navadi, ker skos študiram na kri tam spodi. Saj je fajn 5dni pavzice, da se tisti čas samo cartama :knuddel:
Bedno mi je blo pa zmeri to, da ko sma zadnji dan menstruacije sexala, ko je blo še čist malo rjavo, se je pa pol po sexu spet ful vlilo.
Je pa baje fajn, da če ma ženska krče, da doživi orgazen in je bolš pol.
Bedno mi je blo pa zmeri to, da ko sma zadnji dan menstruacije sexala, ko je blo še čist malo rjavo, se je pa pol po sexu spet ful vlilo.
Je pa baje fajn, da če ma ženska krče, da doživi orgazen in je bolš pol.
lolitaa napisal/-a:med menstruacijo nisem še nikoli sexala in tudi ne mislim. ker je zelo nehigienično in še kakšne bakterije lahko stakneš. tistih 5 dni se že lahko počaka.
bakterije?se mi zdi da je več svinjarije v scanju, kot pa v krvi.
in še nism slišala za koga ki bi zbolel zarad sexa med menstruacijo.
Jst včas tud nism hotla, ker mi je blo pač neprijetno.ampak zdej, akcija miško

in tale s tamponom je pa največja bedarija kar jo lahko ženska nardi.prvič, zarad tamponov lahko fašeš toksični šok, sploh če ga rineš nevem kam vsega okrvavelega.drugič, obstajajo primeri ko se je tampon notr zataknil in so šle h ginekologu vlečt ga ven-zelo prijetno verjetno.tretjič, pa če hočeš sexat med menstruacijo sexej ne pa neki tamponi no, ker itak po vsej verjetnosti nč ne pomaga, pa še večjo packarijo nardiš pol.In četrič, je ktera pomislna da se lahko notr kej rani?
skratka neumnost!