Kakšen mobilni telefon imate trenutno?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
..tea. <3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ..tea. <3 »

nokia n95 :hearts:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

bucka81 napisal/-a:
Lejla86 napisal/-a::eek: :eek: :eek: Svašta! :stupid: Očitno bi kdo še zaslužil na tvoj račun...

želim jim uspešno prodajo :D

Bučak, ti antistimulator prodaje :lach:

drugace pa je res lusn telefončič :) Da bi vsaj zdrzal tak dolgo, kot najina e- motorola c550 (se spomnis?) :wink: Porocaj kako si zadovoljna z novo igracko :)
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

No bejbe zdej bi pa jst rabla vaše mnenje :) Že neki časa se odločam ker fončič bi si nabavla pa se kr ne morm odločit :? Izbiram pa med temi tremi.
1. Nokia 6234- ful ma mehke tipke, pa dost funkcij.
http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-6234.html
http://www.simobil.si/content.aspx?docid=703853939

2. Nokia 6288- uredu mi je ker se tko gor potegne, sam mogoče mi je mal preveč ˝štorasta˝. Tud dost funkcij ma.
http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-6288.html
http://www.simobil.si/content.aspx?docid=204094691

3. Samsung SGH-X520- ma zelo mal funkcij, bl en jajček..Sam mi je pa po obliki najbl ušeč :hearts:
http://www.simobil.si/content.aspx?docid=404169805

Dejte mal svoja mnenja napisat če se vam da. Tnx :bussi:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Js sem bila pred počitnicami čist za Nokio 6288, sam je pa full velika, proti mojmu majhnemu Samsungu, tko da a-a. :D Mogoče bi na tvojem mestu vseeno vzela Nokio 6234. ;)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Z Nokio 6288 je blo dost problemov s servisom...podobno kot pr prejšnji 6280-ki. Tko da bi mogoče res prišla 6234 bolj v poštev. Samsungi (x660, x680, e470) pa ful lepo delajo(beri: nobenih problemov), pa še dizajn je kul pri tem, ki si si ga nagledala :) . Kaj pa cene?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Lejla86 napisal/-a:Z Nokio 6288 je blo dost problemov s servisom...podobno kot pr prejšnji 6280-ki. Tko da bi mogoče res prišla 6234 bolj v poštev. Samsungi (x660, x680, e470) pa ful lepo delajo(beri: nobenih problemov), pa še dizajn je kul pri tem, ki si si ga nagledala :) . Kaj pa cene?

Cene so zelo ugodne :) Glih zdej so dal pr simobilu novo akcijo vn. Nokia 6234 je 40€, 6288 pa 60€. Un Samsung je pa tud 40€.
Hox kerga Samsunga maš ti?
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Uf, sem mislila, da bi se lažje vsaj na podlagi cen odločila...pa ne bo šlo :) . Za 60 € pri 6288 dobiš res miljon enih funkcij...sam boš mogla met srečo, da ti ne bo začel nagajat :roll: .
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Lejla, ti k se spoznaš na mobitele...a je možn, da sm jst dostkrat nedosegljiva (kljub temu, da mam signal) in da kr ne dobim vseh sms-ov, k mi jih folk pošilja, da je to kej z mojim mobitelom narobe? Jst zmer preklinjam Simobil :D Mam pa Nokio 7373.

Pa še to me zanima, če veš, če se da kupt sam ohišje od unga zgornga dela, k se obrača (kjer je ekranček), ker se mi je en debil vsedu na mobitel in mi je ohišje počlo pr strani.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz ti predlagam 6234. Ker Samsung meni osebno ni všeč že kot firma. Drugače pa sploh ne kaj da se gor pomika kot je tista druga Nokia, Samsung se pa prepogiba to pa tudi hitro rade crkne.

Lahko ti pa jaz prodam eno leto strao Nokio6680, ki deluje brezhibno, baterija zdrži 6 dni...ressem jo merkala kdaj sem jo dala polniti. Prodam jo pa za 130E zraven dobiš vse + spominko kartico ter polnilec za v avto...

Predlagam ti pa drugače prvi link...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Jaz mam pa pol leta SE k610i, ampak sem si zaželela z610i, na preklop (mata dve kolegici in je vau). Tko da če mojga bratu prodam in mi mami zrihta pri simobilu un telefonček bom novga mela :oops:

Vprašanje:

Za kok bi prodale telefon, kupljen za 70€ v februarju (ampak z vezavo za dve leti)? Nad 70€ zdej ne bom zahevala (čeprav bratu pol ni treba naročnine podaljševat) ampak kaj veliko manj pa tud ne bi hotla.. 50 - 60€??
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Yazmeen napisal/-a:Lejla, ti k se spoznaš na mobitele...a je možn, da sm jst dostkrat nedosegljiva (kljub temu, da mam signal) in da kr ne dobim vseh sms-ov, k mi jih folk pošilja, da je to kej z mojim mobitelom narobe? Jst zmer preklinjam Simobil :D Mam pa Nokio 7373.

Možno, da je napaka na telefonu (software). V tem primeru bi blo fajn poklicat na Teleray na tehnično podporo...če hočeš, ti pošlem cifro na zs, pa jih boš uprašala, če jim je ta napaka za tvoj model aparata znana oz. kaj se da nardit.

Druga varianta je pa, da je napaka na SIM katici. V tem primeru pa pokličeš na Simobil in vprašaš, zakaj gre.

Yazmeen napisal/-a:Pa še to me zanima, če veš, če se da kupt sam ohišje od unga zgornga dela, k se obrača (kjer je ekranček), ker se mi je en debil vsedu na mobitel in mi je ohišje počlo pr strani.

Ohišje zgornjega dela dobiš na Teleray-u, ki je pooblaščeni servis za Nokio. Ampak boš mogla telefon tam pustit, da ti oni zamenjajo ohišje, ker je to ohišje vijačeno (na šraufe) in telefon lahko odprejo samo oni, dokler je v garanciji, če ne se garancija razveljavi. Je pa res, da pride mal dražje, ker oni samo menjavo zračunajo 11€ + material...
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

trenutno imam nokio e60 in je ql, ce mi je kdaj dolgcas med predavanji zarad wlan-a, upam pa na n95...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

trenutno.....Nokia N70, stara 1 teden.....zadovoljen....cena? 219€, Big Bang... :) :P
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

Motorola V235, mi ni pretirano všeč...bom mogla neki druzga kupit (ko bo keš :? ).
Zaklenjeno