Lucy je bla ful simpatična..čeprav mn je bla bolj všeč Tashi drugač pa jutr je nova sezona.. wiwiw ..spet bom mela kaj za gledat pa,a kdo ve ktera bo zmagala v 2.? če je kera na netu slučajn gledla
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
men pa Lucy ni bla niti mal všeč..Ni mi dajala niti nekega posebnega vtisa, niti neke posebne želje da bi res želela bit SM. POleg tega je pa čist navadna in brez mejkapa čist čudna.Men čist ne potegne, tud mal ne.
sm pa skos navijala za Tashy, ker je bla res lušna, ful dober karakter je mela in dost ambiciozna je bla in je vedel akaj je prav in kaj ni.Pa tud ni bla tista tipična posušena manekenka in je mela vsaj neki jošk.Jst bi njo zbrala, ker je bla res najbolj primerna od vseh in upam da ji rata v prihodnosti pridt do kšne agencije.
Men je bla Lucy tut še najboljša tam. Sploh na tisti fotki, ki so jo snemali v mestu je blo prov huda. Drgače pa celotna sezona je bla bolj kot kaj drugega .
A zdaj bo 2. sezona britanskega ali katerga drugega model search-a?
*purple* napisal/-a:sm pa skos navijala za Tashy, ker je bla res lušna, ful dober karakter je mela in dost ambiciozna je bla in je vedel akaj je prav in kaj ni.Pa tud ni bla tista tipična posušena manekenka in je mela vsaj neki jošk.Jst bi njo zbrala, ker je bla res najbolj primerna od vseh in upam da ji rata v prihodnosti pridt do kšne agencije.
Se strinjam. Čeprav so njeni joški kao bili ovira. Kak me to moti, da "morajo" imeti manekenke neke male joške.
men je bla pa Tashy od vseh najbolj antipaticna. taka ogromna je bla in za moje pojme cist neprimerna za model. pa se karakterno mi ni odgovarjala, vedno je iskala kreg... ni mi bila vsec. mislim pa da je Lucy imela najvecjo zeljo po zmagi.
Jej...Lucy rulz! Drgač mi je bla pa Edwina na tisti črno-beli sliki obupna, mogoče zrd kože, ker ma ful mastno! Sam na Armanijevi reviji je pa razturala!
Ja, meni se zdi ta sezona bolj obetavna, a ni? Za začetek mi zgledajo punce bolj primerne za modelke kot prejšnje, edino voditeljice nisem še čisto poštekala. A ona je modelka al kaj?
Drugače pa v prejšnji sezoni mi je bla Tashi luštna, ampak ne za top model