Brez ali s kondomom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
PowerFuL
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a PowerFuL »

jz nism nikol brez kondoma z drugimi tipi... pr men je varnost prva.. sam s tem fantom k sm pa zdj pa nazačetku nism pol pa sm probala: sploh ni razlike-nimam pojma: ampak sm zato pustila k sm bla res uno garant prepričana vanga, mislim, ker je profesionalc kar se tiče izliva pa usega :P in sm ful ponosna na njega, ni mu useen, rad skrbi za moje zdravje :wink:
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

PowerFuL napisal/-a:jz nism nikol brez kondoma z drugimi tipi... pr men je varnost prva.. sam s tem fantom k sm pa zdj pa nazačetku nism pol pa sm probala: sploh ni razlike-nimam pojma: ampak sm zato pustila k sm bla res uno garant prepričana vanga, mislim, ker je profesionalc kar se tiče izliva pa usega :P in sm ful ponosna na njega, ni mu useen, rad skrbi za moje zdravje :wink:

Kako si lahko 100% v kaj takega? Profesionalec? Tudi "profesionalcem" se ponesreči, ker point vsega ni samo izliv, ampak lahko zanosiš že s predsemensko tekočino, preden mu pride... :roll:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Fak... profesionalc?? :eek: Ne morem drugač, kot da si to razlagam, da je imel tip velik žensk in od tu njemu profesioanlnost. Pol vidva seksata brez kondoma in on skrbi za tvoje zdravje?
Res mi ne gre skupi tole: profesionalc + brez kodoma + skrb za zdravje :lol:
Uporabniški avatar
PowerFuL
Sramežljivka
Sramežljivka

profesional pomen: da ve kaj dela da ima kontrolo nad tem, in ja skrbi za mene, nebo me valda nafilu kokr neizkušeni pa te fore :roll:
ja vem maš prov glede tega:predsemenska tekočina :wink:
ma na začetku brez zdr tega k učas se hitr posušim spodaj, samo potem ko pa sva nekje na sredini pa dava kondom tko da je zaščita še večja :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a lahko nehaš odebeljevat poste, to pri nas NO GO :roll:

drgač pa nosečnost ni bolezen :wink:
Uporabniški avatar
PowerFuL
Sramežljivka
Sramežljivka

ja nosečnost je lepa stvar.. če se ženska odloči za to...da ga bo obdržala :P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

teb ni pomoči :lach:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

PowerFuL napisal/-a:[rad skrbi za moje zdravje :wink:

Tole se sliši, kot da je njegov hobi. :D
Uporabniški avatar
naajaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a naajaa »

Jst sm z dvema...z prejšnim,pa zdj s sedanjim,kr mam tabletke.
Uporabniški avatar
PowerFuL
Sramežljivka
Sramežljivka

metuljčica* napisal/-a:
PowerFuL napisal/-a:[rad skrbi za moje zdravje :wink:

Tole se sliši, kot da je njegov hobi. :D

HOBI?? :D lepo povedan...

mah, sj a ni dobr da te čuva, da se super počutš, da nimaš problemov pa to.. :P mislim, glede spolnosti.. :wink:
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

gregalina napisal/-a:
Mam pa žal tako kolegico, ko je mela ful dolgo fanta, bla na tabletkah, pol sta pa končala, pa še kr tabletje je, čeprav nima več resne veze. Ne zastopim je. Zj se ji je pa itak čist odpelal in se daje dol skor z vsakmu, ko jo mal lepš pogleda - pa brez kondoma. Čez par let bo pa jokala, da otrok ne mora dobit, al pa da ma kako spb :roll:

Ker nisem brala naprej ne vem ali ti je že katera odgovorila in glede na datum, upam da nisem prepozna. Tudi sama sem začela jest tabletke ko sem bila v zvezi. Od takrat jih še nisem ni niti ne mislim nehat jest. Tablete se ne jejo in potem nehajo, pa spet jejo itn. Ti pa že to, da jih ješ pomaga pri rednih menstruacijah, in seveda brez bolečinskih. Torej s tvojo prijateljico ni nič narobe.

Ne vem zakaj se sekiraš za njo, že ve kaj dela...Ti pa delaj pač po svoje, a ne.

Jaz sem samo s prvim fantom seksala s kondomom, potem pa brez pri enem tatretjem sem pa začela jemati tabletke. O številkah pa raje ne bi.. res pa nikoli nisem bila avanturist seks za eno noč nikoli ni bil aktualen.
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Meni se zdi od nje zlo neodgovorno, da skače v posteljo z vsakim ki ji prekriža pot - BREZ kondoma!
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka

Res je neodgovorno od nje, ampak saj to tebe pravzaprav nič ne boli.. Brez zamere. .. pa verjamem, da če ji boš kaj rekla bo samo rekla, da si ji fauš... kolk pa sta stari, če ni skrivnost?

Slej kot prej ji bo žal in ti ji boš lahko lepo rekla... saj sem ti rekla....

Nikoli ne poslušamo prijateljev, ki imajo prav, ravno zato, ker vemo, da imajo prav. Ko pa sami ugotovimo, da je tako, je pa žal prepozno...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Men ni vseen. Kaj če ima kako bolezen in bo to posredovala naprej fantom, fantje pa drugim puncam. Pa sj rekla ji še nism nikol nič glede tega, pa ji tut ne mislim. Sama je že dovolj stara, da bi lahko to vedla.

Ona je 86, sj pa 85 letnik.
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka

Saj bo prišla k pameti, ne razumem te pa, zakaj se jeziš na njo, rekla ji še nisi pa ničesar. Ne vem, zakaj se ti obremnjuješ s tem.

Naj ona nosi posledice, saj spolne bolezni pa tud ne dobiš kr tak... Saj vsak pa tudi ni okužen, nismo Amerika. Bo vsaj kakšno vneje dobila, bo videla, da se ni za zafrkavat.

Ji pa povej, da ti ni prav, boš vidla, kaj ima za povedat.

Drugače pa, punca ve, zakaj jo ima... šment... veš koliko je takih....
Odgovori