hmmm...do zdej vedno v kogar sm bla zalublena mi je takoj ratu ime fuuuuul ušeč....sam je pa res, da so bla imena čis povprečna....če bi meu pa tip kšn čudn ime...bi mi blo pomoje sprva mau zoprn...pol bi se pa že navadla ... zdejšnmu tipu je pa ime Miha
moj zdejšnji je pa uroš :knuddel: bivši so bli pa tadej, primož, sašo pa borut. nč posebnega. drugač pa ime itak ne določa osebe, pa itak mam fetiš na ne najbolj vsakdanja imena (ampak, zanimivo, vedno najdem tipe z najbolj povprečnimi imeni. go me )
Meni trenutno najlepše ime je pa Rok Mogoče bi mi blo na začetku res mal bedn, č bi meu moj tip kr en ime, k na začetku je ful pomembn pru utis. Sam pol k bi ga spoznala, pa bi vidla, kaka oseba je, mi pa to ne bi pomenil nč posebnga. D bi ga pa že takoj zarad imena skenslala... To pa ne!
drugače pa nimam izkušenj s starinskimi imeni. Do zdaj sem mela fante z dokaj povprečnimi imeni. Mam pa kolege, ki majo starinska imena. In tudi ko sem jih prvič spoznala, mi je blo čist normalno. Saj si niso sami krivi da majo tako ime. Poleg tega: ni važno ime, ampak kakšna je oseba po značaju itd.
Jst sm mela enkrat nekoga k mu je bilo ime Cveto, drugmu pa Srečko.
Mal mi je blo nerodn včasih povedat frendicam kako je komu ime. Sam še najhujši ime mi je bil pa Boban in Zvezdan. To je blo too much. Ampak ok nisem nobenga odjebala zarad tega, so blli drugi vzroki...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Ja bi mela fanta s starinskim imenom. Zakaj pa ne? Sej ni sam izbiral svojega imena. Res da nism imela še nikoli fanta, ki bi imel starinsko ime, ga pa ima moja trenutna simpatija (al kako naj ga opredelim....ni moj fant je pa nekaj na tem...). Ime mu je Bojan. Na začetku nisem vedela kako mu je ime ampak samo vzdevek...ko pa sm zvedela ime mi je bilo res da malo čudno ampak sej se navadiš. Zdaj mi je postalo celo všeč