Lepotna operacija
Schpella napisal/-a:Jst ne, mi je čist kul. Bi si jih povečala v primeru da bi bla res zakompleksana zaradi tega, recimo da bi mela reeees res majhne.
Jst mam reeees res majhne .... Ampak si jih pa vseeno ne bi dala nikoli povečat ... Ker mi je brezveze dnarja za to ... Pa itak mi grdo zgledajo umetni joški .... Pač mam take kot mi jih je dala narava

- vojakinja_
- Sramežljivka
- miss.fatal
- Sramežljivka
- Kraj: čist zravn tebe
- delusional
- Cosmopsiho
Nebi si vstavljala tujka v telo. Nimam pa nič proti, če se katera odloči za povečanje prsi, če ji pomaga pri samozavesti-zakaj pa ne?
Sem pa prov zadovoljna s svojimi 85C
Sem pa prov zadovoljna s svojimi 85C

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- pikapolonica444
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
- PurpleBitch
- Sramežljivka
b) Zakaj pa ne?
trenutno sem z svojimi joški zadovoljna, ampak nimam kompleksov glede lepotnih operacij, če zaradi tega izboljšaš svoje počutje in samozavest. Men se itak zdi da mi včasih katastrofalno padejo...potem čez čas pa imam spet neko obdobje ko jih dobim nazaj, oz. mi zrastejo...povezano tut z mojo nestalno telesno težo
trenutno sem z svojimi joški zadovoljna, ampak nimam kompleksov glede lepotnih operacij, če zaradi tega izboljšaš svoje počutje in samozavest. Men se itak zdi da mi včasih katastrofalno padejo...potem čez čas pa imam spet neko obdobje ko jih dobim nazaj, oz. mi zrastejo...povezano tut z mojo nestalno telesno težo