Najljubši položaji
MsN napisal/-a:chiqqa napisal/-a:MsN napisal/-a:Mogoce zna katera bolj 'strokovno' razlozit, zakaj nekatera dekleta- tudi mene, 'boli' ob dolocenih polozajih.. npr. ce sem zgoraj in se dam zelo nazaj ali pa v pasjem. Ne gre za tipicno bolecino, bolj je en tak neprijeten obcutek, ko da njegov penis nekam zadeva, topa 'bolecina'... Kaj bi bilo to?
a maš mogoče v mislih tako 'bolečino' k se ti zdi kot da se neki zateguje pa zravn vleče ind a ne gre gladko notr? če to, pol je vrjetn zarat vlažnosti in pol se tko neki čudn drgne pa pod čudnim kotom..jz vem edin za to bolečino ker z drugim nimam problemov
a-a, poznam to, ce ni dovolj vlazno, tista 'bolecina', ki jo imam tukaj v mislih je drugacna... Kot, da bi bilo 'noter' premalo prostora, nekaj v tem smislu
men se isto dugaja....pa tud nevem...zakaj to:/
the one napisal/-a:MsN napisal/-a:chiqqa napisal/-a:MsN napisal/-a:Mogoce zna katera bolj 'strokovno' razlozit, zakaj nekatera dekleta- tudi mene, 'boli' ob dolocenih polozajih.. npr. ce sem zgoraj in se dam zelo nazaj ali pa v pasjem. Ne gre za tipicno bolecino, bolj je en tak neprijeten obcutek, ko da njegov penis nekam zadeva, topa 'bolecina'... Kaj bi bilo to?
a maš mogoče v mislih tako 'bolečino' k se ti zdi kot da se neki zateguje pa zravn vleče ind a ne gre gladko notr? če to, pol je vrjetn zarat vlažnosti in pol se tko neki čudn drgne pa pod čudnim kotom..jz vem edin za to bolečino ker z drugim nimam problemov
a-a, poznam to, ce ni dovolj vlazno, tista 'bolecina', ki jo imam tukaj v mislih je drugacna... Kot, da bi bilo 'noter' premalo prostora, nekaj v tem smislu
Ze nekaj casa je od te moje 'tezave'. Zdaj je v teh polozajih vse ok, uredilo se je samo od sebe, nobene bolecine ... Mislim, da je vse v zrajcanosti in sproscenosti

jst pa sveče ne morm sploh,, ker mi zmeri pride do mehurja in me pol tok scat da če bi nabijal bi se direkt poscala tam
če čist počas je kul, sam to pač ni to
pr dogiju me pa zadnje čase neki špika notr pa pojma nimam kuga je to
pa tok je fajn dogi.
drgač mam pa najaj misionarca ker tko najbolj čutm, al pa misionarca s čist stegnjenimi nogami (mojimi).pa še da on sedi na kavču jst sm pa zgori, al pa kšni tesni prostori pa to (avto).

pr dogiju me pa zadnje čase neki špika notr pa pojma nimam kuga je to

drgač mam pa najaj misionarca ker tko najbolj čutm, al pa misionarca s čist stegnjenimi nogami (mojimi).pa še da on sedi na kavču jst sm pa zgori, al pa kšni tesni prostori pa to (avto).
MsN napisal/-a:the one napisal/-a:MsN napisal/-a:chiqqa napisal/-a:MsN napisal/-a:Mogoce zna katera bolj 'strokovno' razlozit, zakaj nekatera dekleta- tudi mene, 'boli' ob dolocenih polozajih.. npr. ce sem zgoraj in se dam zelo nazaj ali pa v pasjem. Ne gre za tipicno bolecino, bolj je en tak neprijeten obcutek, ko da njegov penis nekam zadeva, topa 'bolecina'... Kaj bi bilo to?
Ze nekaj casa je od te moje 'tezave'. Zdaj je v teh polozajih vse ok, uredilo se je samo od sebe, nobene bolecine ... Mislim, da je vse v zrajcanosti in sproscenosti
Vaš dragi zadeva ob maternični vrat. Tut punce imamo svojo "dolžino". Veliko je odvisno od razrajcanosti, vendar vseeno je globina omejena. Če ima vaš dragi precej dolgega (ali pač normalno dolgega) v določenih položajih, ki omogočajo globoko penetracijo, boli. Izbirajte take položaje ko se to ne dogaja, ali pa za kakšno stopinjo gor dol probajta in najdita sebi ustrezen položaj.
Ne kadim, a vedno vžgem.