nevem no....jaz se na tvojem mestu ne bi spuščala v kaj globljega
lp,
lenna
vojakinja_ napisal/-a:Če ma punco se ne mešaj v take stvari. pusti ga pri miru. vrjetn pa ne bi rada mela fanta, ko se bo spogledoval z drugimi, medtem ko bi bil tvoj fant??!!!
MaĆkica napisal/-a::DKaj jst sm bla tuud ze z moskim k ma punco....Sploh ni problem
Edin pol se ti siguurn nekako ze vrne
Sam ce ga mas res rada pejt bod z njem...Sej bos vidla kako bo
Najbolj se strinjam z Jochie...Ubistvu je fant kriiv ce se razideta saj on je privoliu u to da jo prevara
![]()
MaĆkica napisal/-a::DKaj jst sm bla tuud ze z moskim k ma punco....Sploh ni problem
Edin pol se ti siguurn nekako ze vrne
Sam ce ga mas res rada pejt bod z njem...Sej bos vidla kako bo
Najbolj se strinjam z Jochie...Ubistvu je fant kriiv ce se razideta saj on je privoliu u to da jo prevara
![]()
no angel napisal/-a:Ja sam sej niso druge punce krive, če je tip prasec. Nobena ne more nekoga prisilit, da prevara svojo punco z njo! Če njemu ni, mu lahk babe še ne vem kak težijo, pa mu bo čist ravno, če mu je pa varanje v interesu, pa jebiga. Res je, da je grdo se spravlat na nekoga zasedenga, ampak na fantu je, da se odloči! Če je svinja, je svinja, če je vredu, se pa ne bo prtaknu nobene druge ne glede na vse in sploh ni straha, tud če mu kera teži.
br0ken heart napisal/-a:Pusti ga pri miru ce ma punco. Postavi se v njeno kozo, kak bi se ti pocutla ce bi se ti pubec gonil okrog s kero drugo. Mater ste ene prav neumne, druga ne morem rect.