Vaša največja sreča v življenju
končana gim vič ki mi je na koncu že tko dokurčila d se mi je že rolal. in pa seveda lepo narjena matura (malo hvala gim vič in veliko hvala kratkemu a na srečo efektivnemu učenju par dni pred maturo + veliiiik sreče z listki). velika sreča so frendi, fant pa je včasih moja sreča včasih pa tud nesreča.
Moja največja sreča je moja mami, ki je res čudovita oseba. Pa moj mucek Niki, ki me zmeri zna potolažit. To, da mam rada svoj študij in da mi fajn gre. Moja sestrična, ki je moja najboljša prijateljica že skor celo življenje. To, da mam zoisovo (temu se reče sreča! haha
). Moja naj naj največja sreča BI pa BIL moj fant, če mi me mel tk rad kot mam js njega.
Tak je pa daleč od tega. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
do sedaj je bila moja največja sreča to, da sem z odličnim nardila maturo in sedaj študiram. to, kar me veseli.
druga največja sreča je moj psiček, ki me vsako jutro razveseli s svojo ''potrebo'' po cartanju in ki mi ponoči ne pusti spat.
moja tretja sreča pa se trenutno dogaja... in upam, da se bo zgodila...
druga največja sreča je moj psiček, ki me vsako jutro razveseli s svojo ''potrebo'' po cartanju in ki mi ponoči ne pusti spat.
moja tretja sreča pa se trenutno dogaja... in upam, da se bo zgodila...
- BARBY_2007
- Sramežljivka
- Kraj: Zagorje
Huh...
Največjo srečo sem imela 1x v življenju. Zaradi alkohola (bedak
) in prehitre vožnje, ponoči, v snegu, poledenele in zasnežene gozdne ceste, me je v ovinku vrglo v breg. Avto obstoji. Stopim iz avtomobila, vse ok. Grem okoli njega in vidim, kje stoji avto in kako stoji (pod velikim naklonom, zadnje kolo je bilo v zraku). Samo kakšen cm več bi se nagnil, pa bi se z avtom skotalila vsaj 500m v prepad.
To je bila največja sreča v mojem življenju...
Stvari, ki pa me osrečujejo: - moja mama in moj brat
- moje živalce (ta mesec si nabavim še veveričko)
- moja služba
- delo na strojih
- misel, da sem na svetu za to, da lahko podarim dober dan tistim, ki me imajo radi in jaz njih
Največjo srečo sem imela 1x v življenju. Zaradi alkohola (bedak

To je bila največja sreča v mojem življenju...
Stvari, ki pa me osrečujejo: - moja mama in moj brat
- moje živalce (ta mesec si nabavim še veveričko)
- moja služba
- delo na strojih
- misel, da sem na svetu za to, da lahko podarim dober dan tistim, ki me imajo radi in jaz njih