z dvema...en je bil devicnik kokr takrat tud jz...drugega sm pa pred tem poslala na teste za SPO ...treba je bit previdna v danasnjem svetu...ce tip ni devicnik res nikol ne ves-kot ste ze rekle,ze ker mu je lahko bivsa kej prikrila...ma boljs je preprect kokr zdravt...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
moj pa ni hotu jit ker se mu je zdel brez pomena ker jih ni meu vleik rped mano.. in ja, pol sm pa jz šla prevert če res nima nč in res ni blo nč, ker je ment tko pokazal =) sej vem, da je nelogično da je blo sploh brez.. ni fora v tem, ampk v tem da bi tko in tko blo lohka proti moji volji ker se nama je velikrat strgu..zdje sm pa na KT
njegova*mala napisal/-a:samo z enim..ker sem tudi samo z enim mela spolne odnose..z zdajšnim..in ja tkrt je blo brez tabletk tko d sm šla nasledn dan po morning after pill...potem sm pa začela tabletke jemt, in ga nisva rabla..zdej k jih ne jemlm več, pa mava zmeri kondome pa ne tok po moji, ampak po njegovi zaslugi..jz bi zmer kr brez, vem neodgovorno ampak potem je on tisti ki razmišlja trezno..
lol, pr men pa obratn..se nism pustila okol kej prnest, ker nakonc maš le TI otroka in ne on..mislmg a ma, ampk je za njega vse 10x lažje kot zate