"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Js sm moje nohte ful dolg grizla, zej mam pa že kr neki let lepo dolge in sm prov ponosna sicer se mi kdaj pa kdaj tud kakšen zlom seveda, ampak ni kaj... drugač mam pa fulkrat narjeno francosko manikuro alpa si nalepim nalepkice pa biserčke gor, včasih pa tud sama eksperimentiram pa kar ok izpade
Tamek, potrebno jih je negovat !! Meni so se tut fffuuul dolgo časa lomili, zdaj se mi pa že vsaj ene 4mesce ni niti en zlomil, pač skos mam al lak gor al french..skos mam namazane in se mi enostavno ne zlomjo, pa namažem si roke s kremo in to je to
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Tamek napisal/-a:mene pa zanima kak vam uspe imet tolk dolge nohte? men zrastejo do nke dolžine, pa se žačnejo lomit, cepit, plastit. ne vem kaj naj naredim??!!
Tamek napisal/-a:mene pa zanima kak vam uspe imet tolk dolge nohte? men zrastejo do nke dolžine, pa se žačnejo lomit, cepit, plastit. ne vem kaj naj naredim??!!
Mene rata met dolge samo, če si jih skoz lakiram...brez laka se pa takoj začnejo lomit pa kr razplastijo se...
Jst tud ne morem met dolgih nohtov zaraf treningov...ampak do ponedeljka jih bom še pustila...pol pa začnemo s sezono...adijo nohti... Jih bom slikala zdej, ko so še dolgi pa prlimam naslednič...
men so se tud lomil ampak sem dobila nasvet od sošolke da si jih vsake tolk časa ob straneh spili ampak čist mičkn tolk da se zravna tista stran da se potem noht ne odcepi.men se nohti po tem sploh ne lomijo več so skor trdtni kot kamen
Kaii maste usee tko lepe nohtke .. ne pa jest Men se pa noht ampak samo na levi roki na prstancu se mi notri v kožo am .. koko se že reče .. pač v kožo mi raste in potem zeloo boli .. kaj nj nardim .. predlogi .. pa sej si postrižem pa še vedno
men so rekli da se nohtov če želiš da se nebi lomili moglo samo pilit ne pa šipavcem ščipat.drgač jz bi teb svetovala da si enkrat ga čist postričež do kože in pol bo normaln rastu naprej.verjamem da je neprijeten občutek met čiz postrižn ampak probat ni greh