Katere revije berete?
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
- br0ken heart
- Komunikatorka
choco.cat napisal/-a:Če sem iskrena, Cosmota nisem kupla že več kot 1 leto in me niti ne mika. Vsaj slovenska izdaja ne
tud jst ne, samo zadnjič zarad torbe. Cosmo je bil ponavadi ko sem bla mlajša ful zanimiv, ker so kao pisal za "odrasle" ženske.Zadnje čase pa med cosmotom in smrkljo skor da ne vidm nobene razlike

pa tud ostale revije so mi sux.Povsod so sami neki bedni nasveti kako ga ujet, kako se prvič poljubiš, kaj moški ne marajo, kakšne poze tralala..Al pa če to že vse vem..Te revije so preveč enake in z leta v leto pišejo o istih stvareh, sam mal prirejen.Lahko bi blo mal bolj zanimivo, kot pa to kar je..sploh sam cosmo me je prov razočaru.
Najrajš pa prelistam zjutri ob kafetu Delo al pa Dnevnik, še raj Slovenske novice ker majo same zanimive stvari objavljene brez nepotrebnih bedarij.Pa Žurnal in Dobro jutro LJUbljana sta tud zlo bralna.Polet in Ona mata tud zanimive članke in intervjuje.
Drgač pa tračarske revije (Lady, Nova, Lea, Obrazi....) čist tko za na plaži.
Pa kakšne revije (ampak obvezno hravške ker slovenci e znajo tega pisat) kjer so napisane resnične zgodbe.
Od znanstvenega branja pa najraj berem National Geographic Slovenia-nori članki, nore vsebine, nore fotografije in velik se naučiš.
purple napisal/-a: še raj Slovenske novice ker majo same zanimive stvari objavljene brez nepotrebnih bedarij
Sori, no, ampak temu se pa moram nasmejat. Slovenske novice živijo izključno od bedarij, ki jih objavljajo. Dogodki so opisani senzacionalistično, populistično in seveda v največ par stavkih, da jih lahko preberejo tudi polpismeni ljudje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...