LoveLy* napisal/-a:PROSIM,PROSIMMM!!! lepo prosim koga ki mi lahko pove kakšna je razlika med parfumom ARMANI CODE in ARMANI BLACK CODE???? ker jaz sem namreč kupila tipu armani code,on pa je mel doma black code in mu ga bom dala kot za darilo za RD ker mu je ta armani black code full všeč...in namreč jaz nisem vedla kerega morem kupit...no pravzaprav sem vpr. prodajalko če je samo na izbiro oz. če obstaja tudi ARMANI BLACK CODE pa mi je rekla da je to to( kupila sem pa armani code)...nazadi na etiketi piše black code,pa na računu tudi,,samo zunaj na škatlici pa ARMANI CODE....no mene zaj samo zanima če isto dišita al pa vsaj full podobno..?? lahko kdo ki je blizu kake parfumerije malo sproba in mi čimprej pove?..lepo lepo prosim..ker se bojim da sem veliko keša za BV ven vrgla..
Ne sekiri se moj brat pravi da je pri nemu isto in da si kupila pravega Pa še za bolše prpričanje povej kašne barve je steklenička?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
metuljčica* napisal/-a:Jaz imam pa raje, da nima nobenega parfuma, ker obožujem vonj njegove kože
hehe...to je pa tudi res...am...mene res zanima zakaj tipi že po naravi tak dišijo...hehe...majo nek poseben vonj....no vsaj meni se zdi....heh...jaz ga skoz rada stiskam k sebi,...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
moj ma tud naravni vonj čist dober.. dobr ne govorim zj da pride s 2 urnega treniga dišeč ko rozča, kr to ni mogoče,. ampak tko, pač diši tud če se ne šprica.
drgač ma pa Lacoste-pour homme... daaaabest!!! se mi kr nogce zamajejo...
jst sm NORA na ta parfum ... ma kaki nora, obsedena sem z njim ...
podpis....
drgač pa ja men je ful bolš utis o fantu če se parfuma ne... da se pol stisneš h njemu pol še pa ti dišiš pa da je dišeč pa to sam u
mejah normale itak..