roki82 napisal/-a:Sex v troje z mojo punco in še eno? No way! Po temu veza ne more biti več enaka!
jemina napisal/-a:Po mojem mnenju se pa kr veliko spremeni v zvezi po takšni izkušnji
sonček7 napisal/-a:Že tako ali tako bi najraje razstrelila vsako, ki jo malo lepše pogleda, zdaj pa di bi si ga še delila s katero?!?
Alwaleed napisal/-a:jemina napisal/-a:Po mojem mnenju se pa kr veliko spremeni v zvezi po takšni izkušnji
Si že poskusila? Ti iz prve roke povem, da se pri nama ni spremenilo nič - razen tega, da sva skozi pogovor po tej izkušnji postala drug z drugim še bolj sproščena in povezana.
Seveda dopuščam, da je lahko tudi drugače, če je vsaj en človek v paru izrazito nestabilen in histeričen karakter.
Ampak v najinem primeru nisva imela po trojčku v zvezi prav nobenih težav. Niti prvič, ko je bilo z njeno prijateljico, niti drugič, ko je bilo s tipom.
Po končanem trojčku si poveš, da se imaš rad, se pogovoriš o svojih občutkih - če so bili pozitivni ali če ne - se stisneš skupaj in uživaš v bližini partnerja.
Nič kompleksnega. Nič čudnega.
Alwaleed napisal/-a:Po končanem trojčku si poveš, da se imaš rad, se pogovoriš o svojih občutkih - če so bili pozitivni ali če ne - se stisneš skupaj in uživaš v bližini partnerja.
Nič kompleksnega. Nič čudnega.
jullia_ napisal/-a:ne štekam čisto. v trojčku so trije. torej si vsi trije po seksu izpovejo ljubezen in se stisnejo v objem? to se meni sliši precej kompleksno in čudno
a pač tistega tretjega pošlješ domov še preden uspe do sape prit, potem pa nadaljuješ s crkljanjem v dvoje?
*teyci* napisal/-a:jaz sem že poskusila in mi ni bilo všeč....saj je nekak razburljivo, ampak zelo ne higjensko![]()
![]()
nebi več ponovila
jemina napisal/-a:verjetno sta potem izjemiJaz vem, da svojega tipa pač ne bi mogla gledat z drugi in tudi meni ne bilo kul, da bi tip mene gledal z drugim. In to za sabo potegne posledice
Alwaleed napisal/-a:Hmm, tisto ta prvo se mi niti ne zdi kompleksno in čudno. V bistvu se ta tvoja ideja (crkljanje v troje) sliši kar v redu. Nisem še preizkusil, ampak, sliši se dobro.
Tisto drugo, kar predlagaš - poslati tretjo osebo takoj stran - bi pa bilo rahlo nevljudno, se ti ne zdi?
Saj lahko s crkljanjem počakaš, dokler se večer normalno ne zaključi. Nikamor ti ni treba nikogar poditi. Bad manners, jullia_, bad manners