Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Mene v to še nikoli ni povleklo in me tudi trenutno ne zanima, sploh pa ko pomislim, da bi še ena poleg mene lezla po mojem fantu .. no way hose. :lol: Sicer bi pa tudi njega verjetno motilo, da bi še kdo plezal po meni. :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Re: sex v troje

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

roki82 napisal/-a:Sex v troje z mojo punco in še eno? No way! Po temu veza ne more biti več enaka!

Mogoče se boš čudil, ampak zveza je potem popolnoma enaka. Ravno to je zanimivo. Pred trojčkom - zveza. Po trojčku - zveza.

Prav nič ni treba, da se spremeni. Samo ena lepa izkušnja.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Po mojem mnenju se pa kr veliko spremeni v zvezi po takšni izkušnji
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ne, nikakor ne bi sprejela sexa v 3-je. Ne zaradi tega, ker bi morda bila ljubosumna na še eno žensko ali ker bi lahko bil moj ljubosumen na še enega moškega, ampak pač.... Tudi če bi bila samska, se v te vode verjetno ne bi spuščala.
Zadnjič spremenil Tonja, dne 30. Avg. 2007 14:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jemina napisal/-a:Po mojem mnenju se pa kr veliko spremeni v zvezi po takšni izkušnji

Si že poskusila? Ti iz prve roke povem, da se pri nama ni spremenilo nič - razen tega, da sva skozi pogovor po tej izkušnji postala drug z drugim še bolj sproščena in povezana.

Seveda dopuščam, da je lahko tudi drugače, če je vsaj en človek v paru izrazito nestabilen in histeričen karakter.

Ampak v najinem primeru nisva imela po trojčku v zvezi prav nobenih težav. Niti prvič, ko je bilo z njeno prijateljico, niti drugič, ko je bilo s tipom.

Po končanem trojčku si poveš, da se imaš rad, se pogovoriš o svojih občutkih - če so bili pozitivni ali če ne - se stisneš skupaj in uživaš v bližini partnerja.

Nič kompleksnega. Nič čudnega.
Twixy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Twixy »

jst pa nebi mogu it tko da je še en tip pa moja beyba...no way... :oops: :)
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

sonček7 napisal/-a:Že tako ali tako bi najraje razstrelila vsako, ki jo malo lepše pogleda, zdaj pa di bi si ga še delila s katero?!?

Se opravicujem za OT, ampak cesa je pa kriva ogledovana pupa? Saj je tvoj partner tisti, ki si pupo ogleduje in ta deklica nima nad tem popolnoma nobene kontrole. Ce si jo bo on zelel gledat, jo bo, ce ne, pa ne.

Sem dovolj poudarila osebo "on"? :wink:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Alwaleed napisal/-a:
jemina napisal/-a:Po mojem mnenju se pa kr veliko spremeni v zvezi po takšni izkušnji

Si že poskusila? Ti iz prve roke povem, da se pri nama ni spremenilo nič - razen tega, da sva skozi pogovor po tej izkušnji postala drug z drugim še bolj sproščena in povezana.

Seveda dopuščam, da je lahko tudi drugače, če je vsaj en človek v paru izrazito nestabilen in histeričen karakter.

Ampak v najinem primeru nisva imela po trojčku v zvezi prav nobenih težav. Niti prvič, ko je bilo z njeno prijateljico, niti drugič, ko je bilo s tipom.

Po končanem trojčku si poveš, da se imaš rad, se pogovoriš o svojih občutkih - če so bili pozitivni ali če ne - se stisneš skupaj in uživaš v bližini partnerja.

verjetno sta potem izjemi :wink: Jaz vem, da svojega tipa pač ne bi mogla gledat z drugi in tudi meni ne bilo kul, da bi tip mene gledal z drugim. In to za sabo potegne posledice
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Alwaleed napisal/-a:Po končanem trojčku si poveš, da se imaš rad, se pogovoriš o svojih občutkih - če so bili pozitivni ali če ne - se stisneš skupaj in uživaš v bližini partnerja.

ne štekam čisto. v trojčku so trije. torej si vsi trije po seksu izpovejo ljubezen in se stisnejo v objem? to se meni sliši precej kompleksno in čudno :)
a pač tistega tretjega pošlješ domov še preden uspe do sape prit, potem pa nadaljuješ s crkljanjem v dvoje?
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

jaz sem že poskusila in mi ni bilo všeč....saj je nekak razburljivo, ampak zelo ne higjensko :oops: :?
nebi več ponovila
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jullia_ napisal/-a:ne štekam čisto. v trojčku so trije. torej si vsi trije po seksu izpovejo ljubezen in se stisnejo v objem? to se meni sliši precej kompleksno in čudno :)
a pač tistega tretjega pošlješ domov še preden uspe do sape prit, potem pa nadaljuješ s crkljanjem v dvoje?

Hmm, tisto ta prvo se mi niti ne zdi kompleksno in čudno. V bistvu se ta tvoja ideja (crkljanje v troje) sliši kar v redu. Nisem še preizkusil, ampak, sliši se dobro. :)

Tisto drugo, kar predlagaš - poslati tretjo osebo takoj stran - bi pa bilo rahlo nevljudno, se ti ne zdi?

Saj lahko s crkljanjem počakaš, dokler se večer normalno ne zaključi. Nikamor ti ni treba nikogar poditi. Bad manners, jullia_, bad manners ;)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*teyci* napisal/-a:jaz sem že poskusila in mi ni bilo všeč....saj je nekak razburljivo, ampak zelo ne higjensko :oops: :?
nebi več ponovila

:?: Nehigiensko? Kaj niste bili vsi zdravi? Ali tip ni menjal kondoma, če ga je imel najprej v eni in potem v drugi?

Kako je sicer trojček sam po sebi manj higienski, kakor pa francosko se poljubljati in seksati par mesecev brez kondoma z enim tipom (ker je stalni), ga zamenjati, in nato poljubljati se in seksati brez kondoma nekaj mesecev z drugim tipom (ker je spet stalni)? :?:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jemina napisal/-a:verjetno sta potem izjemi :wink: Jaz vem, da svojega tipa pač ne bi mogla gledat z drugi in tudi meni ne bilo kul, da bi tip mene gledal z drugim. In to za sabo potegne posledice

Če si oba tega ne želita, potem to res ni dobra ideja. Ampak če sta oba za to, potem ta komplikacija odpade.

Saj menda nihče ne predlaga, ali bi šli v trojčka, če nista oba za to. To se valda ne more končati dobro. Ampak če je to želja obeh, če sta se o tem prej pogovorila... potem ni nujno, da bi trojček spremenil odnos.

In če ga, ni nujno, da ga spremeni na slabše.
PASSION
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a PASSION »

NO... SEJ MOGOČE TEMA ŽE OBSTAJA, AMPAK TA SE NAVEZUJE NA TO...

NO KOLK VS JE TUKI... ŽENSK, K STE PROBALE Z DVEMA MOŠKIMA...?
KAŠNI SO OBČUTKI, ZA TISTE, KI STE PROBALE...
A SE POL RES POKAŽEJO TISTI OBČUTKI, KI STE JIH MELE MED SAMIM FANTAZIRANJEM O TEM, KOK BI BLO FAJN, AL JE BLO DRUGAČ...?

PA MOŠKIH Z DVEMA ŽENSKAMA? KAKO JE BLO? DEJ SE RAZPIŠTE MAL :d
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Alwaleed napisal/-a:Hmm, tisto ta prvo se mi niti ne zdi kompleksno in čudno. V bistvu se ta tvoja ideja (crkljanje v troje) sliši kar v redu. Nisem še preizkusil, ampak, sliši se dobro. :)

Tisto drugo, kar predlagaš - poslati tretjo osebo takoj stran - bi pa bilo rahlo nevljudno, se ti ne zdi?

Saj lahko s crkljanjem počakaš, dokler se večer normalno ne zaključi. Nikamor ti ni treba nikogar poditi. Bad manners, jullia_, bad manners ;)

ne no, sej v resnici sem kar gostoljubna. bi še kavo in piškote ponudila :)

ampak a veš, tega pa niti slučajno ne bi prenesla. o seksu s tipom in še nekom lahko vsaj hipotetično razmišljam. da bi pa po seksu moj fant meni in še eni drugi osebi rekel "rad te mam", sva pa zaključila. grozno posesivno od mene, vem :/
Odgovori