_Gia_ napisal/-a:2good4u napisal/-a:S tem, da jem samo kosilo
ej sori,sam to da ješ sam kosilo pa prigrizke niti prbližn ni zdravo,tko da bi se ti mogla zamislt ne pa une k so si izbrale to dieto.pa če bi jo prebrala bi vidla da se kle ne gre nbenga omejevanja količin hrane,ampak sam pravilno kombiniranje.
točno to sm hotla napisat,ko bi do konca poste prebrala...
2good4u napisal/-a:
Hja no, vpraši mene in one ko hujšajo po tej dieti čez pol leta, če so obdržale težo. Kaj misliš kera bo obdržala težo? Ha? Verjetno jaz, ker imam dost discipline, da se uprem skušnjavi po ponovnem basanju in ker dosti migam. Nobena dieta nima dolgotrajnega učinka. Treba je spremeniti celo življenje,prehranjevalne navade in še in še... da obdržiš težo.
Hja no, tiste ki sledijo tej dieti 90 dni shujšajo in so potem tako kot ti disciplinirane in se uprejo skušnjavi basanja se tudi ne zredijo....če bi ti začela jesti tako kot si jedla pred to svojo prehranjevalno navado, bi se tudi nazaj zredila....
Ja fora je v tem, da spremeniš ceu način prehranjevanja in je enim lažje začet s tem, da si po nekih merilih(beri: dietah) omejimo na začetku naše grešne razvade, po 90 dneh pa probamo jesti normalno in zdravo!
Hrana je 70%, telovadba pa samo 30%...
2good4u napisal/-a:Če bi še malo naprej brala, bi vidla da za prigrizke jem sadje in zelenjavo. Tako da, pač vsak človek ima drugačno potrebo po prehranjevanju. Jaz sem pač navajena da ne jem zajtrka,ker nisem lačna.
Ja, lepo da ješ prigrizke, ampak vsi dobri dietologi pravijo, da je bolše jesti 3-5 obrokov na dan kot pa en obrok in prigrizke...in vsi pravjo da se dan mora začeti z zajtrkom in potem se počasi zmanjševati z kosilom in še manj z večerjo...
Drugače pa ja deli kot ti to paše in kot se tebi zdi najbolš, sej sam ti poznaš svoj telo in svoje potrebe....