Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
osamljena ... če se mene praša, lh bl mal nardiš za to ... čas pomaga ... tko pravjo, sam eni rabjo res ogromn časa, eni pa en dan, tedn in je vse kul in use po starem spet. Tale ljubezen je res jeba ja
Jst ti resnično želim, da bi šla čimprej usaj za korak naprej in potem ne spet par korakov nazaj. Step by step pa bo šlo
Mora it.

Jst ti resnično želim, da bi šla čimprej usaj za korak naprej in potem ne spet par korakov nazaj. Step by step pa bo šlo

linnka* napisal/-a:^^na žalost ničNavadila se boš in po določenem času bodo ti občutki izginili.
Se spomnem tega... Sploh boleče je, če imaš lepe sanje, kjer je vse popolno in potem se zbudiš in te zadane. Grozn filing!!
saj vem da bo čez čas laže,ampak bi rabla zdaj nekoga da mi mal pomaga. prijatelji me sploh ne razumejo. najlažje je rečt ne sekiraj se
osamljena, zavedaj se da nisi edina, k preživlja težke trenutke in da je dosti punc ki so na istem kot ti...
sej bo šlo, počasi z dojenčkastimi koraki pa se bo use vrnilo na stara pota...
mislim da doživlam sama skoraj razočaranje nad sabo, da se sploh spuščam u zadeve, katerim nisem kos in se NIKOL ne obrnejo meni v prid tak da trenutno sm predala igro Ljubezen...
ah sej bo, verjet moraš u to in si rečt, hudiča pa nism navadna smet da se bo takle z mano delal, niti sama s sabo ne smeš! moraš glavo pokonci, rame nazaj in veselo v svet po nove izkušnje... believe me, čez en teden ti bo že fix lažje sam delaj zdaj na sebi:)!
držim tačke, če pa kaj rabiš, ti samo zs-jaj, važi? :bussi:
sej bo šlo, počasi z dojenčkastimi koraki pa se bo use vrnilo na stara pota...
mislim da doživlam sama skoraj razočaranje nad sabo, da se sploh spuščam u zadeve, katerim nisem kos in se NIKOL ne obrnejo meni v prid tak da trenutno sm predala igro Ljubezen...
ah sej bo, verjet moraš u to in si rečt, hudiča pa nism navadna smet da se bo takle z mano delal, niti sama s sabo ne smeš! moraš glavo pokonci, rame nazaj in veselo v svet po nove izkušnje... believe me, čez en teden ti bo že fix lažje sam delaj zdaj na sebi:)!
držim tačke, če pa kaj rabiš, ti samo zs-jaj, važi? :bussi:
Popolnoma pomagalo ne bo nič - to že veš. Malo pomaga pa hrana, alkohol, prijatelji, starši (pa ne pretiravat v ničemer od naštetega)
Drugače pa zvečer poskušaj gledat tv oz. računalnik (na www.tv-links.co.uk maš direkt iz neta ful filmov pa serij) dokler ne boš čist, čist zaspana, tako da manj časa boli oz. prej zaspiš.
Vem kako zvečer močno boli in kako prazna so lahko jutra brez njega...
Drugače pa zvečer poskušaj gledat tv oz. računalnik (na www.tv-links.co.uk maš direkt iz neta ful filmov pa serij) dokler ne boš čist, čist zaspana, tako da manj časa boli oz. prej zaspiš.
Vem kako zvečer močno boli in kako prazna so lahko jutra brez njega...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
osamljena napisal/-a:misska napisal/-a:Uf ja pr men so bli večeri tut najhujši... Pa jutra... K nekak ustaneš z uno skalo v želodcu... Oh ta filing sovražm...
in kaj naj naredim da mi bo laže?
probej zaposlit misli oz. ne mislt na njega... to js delam, pa vem da je slabo ker tlačam vse skupej ampak vsaj trenutno pomaga... Ko se spomnem na njega začnem sam hitr kej drucga razmišlat, pa ko sm v uni fazi, da se začnem sprašvat zakaj, tud hitr preklopm misli na kej drucga...
Always look on the bright side of life!
osamljena kaj pa če bi vseeno šla ven v družbo,če imaš koga? Menim,da je vseeno lažje nekak prebolet če ni ravno vsaka sekunda namenjena njemu.Družba te le nekako zamoti,imaš pogovor..vsaj tistih nekja ur bi ti bilo lažje.Kot pa da si doma med 4 stenami.To nikamor ne pelje (govorim iz lastnih izkušenj)
Čeprav te ne poznam,ampak če si iz mojega kraja te bom pa jaz zvlekla ven
res,pojdi ven.Al pa puskusi se začet s čim ukvarjat,pojdi na kolo,pa tud če sama..najhuje se je držati doma.
Čeprav te ne poznam,ampak če si iz mojega kraja te bom pa jaz zvlekla ven

najbolj soivražim večere, ko ležim v postelji in se spomnim kako je bilo še 2 meseca nazaj, ko je bil ob meni, me objel in me poljubil in sem v njegovem objemu zaspala
bo to še kdaj? bom še kdaj spala z njim? bom sploh še kdaj srečna!!*??
delam veliko stvari, da bi se zamotila, vendar sem vedno sama, ker zavračam vse prijatelje od konca zveze. in ker sem sama se vedno jokam, in je le slabše

delam veliko stvari, da bi se zamotila, vendar sem vedno sama, ker zavračam vse prijatelje od konca zveze. in ker sem sama se vedno jokam, in je le slabše