Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

2 MESECA SEM ŽE BREZ NJEGA!!! vsak dan ga pokličem, se mu jokam, želim si da bi se pogovarjal z mano. pa si nikoli ne vzame časa. rečem mu če gre na kavo in me pokliče šele takrat ko je on z svojimi na kavi in naj pridem tja če se hočem pogovort. Vnjegovi družbi se pa že tako ali drugače slabo počutim in sem samo tiho. Vsak dan kadim travo, da pozabim na njega, vsak dan se jokam vsaj 3 ure, ne hodim več ven, mogoče 2x na teden grem na kavo z prijateljicami, pa še to mi je odveč, ker me zaslišujejo kaj mi je... SOVRAŽIM SVOJE ŽIVLJENJE
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

[quote="Nu$k@"]2 MESECA SEM ŽE BREZ NJEGA!!! vsak dan ga pokličem, se mu jokam, želim si da bi se pogovarjal z mano. pa si nikoli ne vzame časa. rečem mu če gre na kavo in me pokliče šele takrat ko je on z svojimi na kavi in naj pridem tja če se hočem pogovort. Vnjegovi družbi se pa že tako ali drugače slabo počutim in sem samo tiho. Vsak dan kadim travo, da pozabim na njega, vsak dan se jokam vsaj 3 ure, ne hodim več ven, mogoče 2x na teden grem na kavo z prijateljicami, pa še to mi je odveč, ker me zaslišujejo kaj mi je... SOVRAŽIM SVOJE ŽIVLJENJE[/quo

glede počutja sva na istem. če hočeš,mi piši na zs pa mi daj msn naslov. mogoče ti lahko kako pomagam. drži se
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Nu$k@ napisal/-a:vsak dan ga pokličem, se mu jokam, želim si da bi se pogovarjal z mano. pa si nikoli ne vzame časa.

Ne se tak poniževat! Vem da je ful hudo, ampak s tem ne boš nč rešla, sam budalo boš delala iz sebe. Sam tega ne delat, da ga kličeš, in se mu celo jočeš, kot praviš. Tud če bi se pogovarjal s tabo, šel s tabo na kavo, kaj bi mela od tega? Še sam hujše bi ti blo potem. Če njemu ni do tega da bi bla nazaj skup, tega ne moreš izsilit. Grozno je, vem, ampak mogla boš it čez to. Js sm tud ful trpela ko me je pustu fant, želela sm sam da bi lahk spet slišala njegov glas in ga vidla ... ko sma bla tk nekje 1 tedn narazn, sm šla k njemu ker mi je mogu še neke knjige vrnat. In takrat sm ga ful spraševala kaj je šlo narobe, zakaj se je vse tak obrnal, mislim da sm se celo jokala tam, on je bil pa čist hladn. In takrat mi je kliknal v glavi - noben ni vredn takega poniževanja! Če mu ni, mu ni. Pusti ga na miru.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

no angel napisal/-a:
Nu$k@ napisal/-a:vsak dan ga pokličem, se mu jokam, želim si da bi se pogovarjal z mano. pa si nikoli ne vzame časa.

Ne se tak poniževat! Vem da je ful hudo, ampak s tem ne boš nč rešla, sam budalo boš delala iz sebe. Sam tega ne delat, da ga kličeš, in se mu celo jočeš, kot praviš. Tud če bi se pogovarjal s tabo, šel s tabo na kavo, kaj bi mela od tega? Še sam hujše bi ti blo potem. Če njemu ni do tega da bi bla nazaj skup, tega ne moreš izsilit. Grozno je, vem, ampak mogla boš it čez to. Js sm tud ful trpela ko me je pustu fant, želela sm sam da bi lahk spet slišala njegov glas in ga vidla ... ko sma bla tk nekje 1 tedn narazn, sm šla k njemu ker mi je mogu še neke knjige vrnat. In takrat sm ga ful spraševala kaj je šlo narobe, zakaj se je vse tak obrnal, mislim da sm se celo jokala tam, on je bil pa čist hladn. In takrat mi je kliknal v glavi - noben ni vredn takega poniževanja! Če mu ni, mu ni. Pusti ga na miru.

točn tko... sam ne se več poniževat punca! Človk ni vredn da ti sebe uničuješ zarad njega... ker če bi bil ti ne bi tega počela... Drgač pa vrjem da vem koko se počutš, pa koko ti je težko, sm v podobni situaciji zdej... Js sm ga v petek poklicala, sva se ful pogovarjala, pa res sm mela občutek da me bo res poklical za kavo... pa me ni... In kaj nej zdej... Nej uničujem svoj živlene zarad njega... zakaj že... Ne bo čist nč drgač... Js sam probam ne razmišlat o njem... pa bo že... čeprov je tko preklet težko, pa tko boli...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

tudi jaz sem ga pred parimi dnevi klicala,mu pisala,zdaj pa 3 dni sploh nič. če me ma rad ali pa me hoče nazaj mi bo on pisal. končno sem se nehala poniževati. :)
so trenutki ko je ful težko,ampak se skušam z nečim zamotiti.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

osamljena napisal/-a:tudi jaz sem ga pred parimi dnevi klicala,mu pisala,zdaj pa 3 dni sploh nič. če me ma rad ali pa me hoče nazaj mi bo on pisal. končno sem se nehala poniževati. :)

:respekt:

Korak za korakom in boš prišla daleč :D

Te razumem in vem kako je, ampak vrjemi da bo čas pokazal svoje, vedno je in vedno bo.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
misska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misska »

osamljena napisal/-a:tudi jaz sem ga pred parimi dnevi klicala,mu pisala,zdaj pa 3 dni sploh nič. če me ma rad ali pa me hoče nazaj mi bo on pisal. končno sem se nehala poniževati. :)

Mah pusti ga pri meru, ne ga klicat mu pisat, pol boš pa vidla k bo sam nazaj prjokcu... Tko je blo pr meni še skor zmeri... Pol nakonc se vsi vrnejo... But then its too late baby....
Drugač pa probi it naprej, pejt vn s frendicami, čeprov ti ne paše... Tut jz najprej nism hotla vn hodt, k sm si mislla da če negrem z njim pa sploh nočem... Sam se morš mal prisilt in pol vidš da je prov zabavno sam v vsej tej svoji depresiji to pozabš... heh... sam zamotit se je treba.. =)
-->impossible is nothing<--
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

misska napisal/-a:

Mah pusti ga pri meru, ne ga klicat mu pisat, pol boš pa vidla k bo sam nazaj prjokcu... Tko je blo pr meni še skor zmeri... Pol nakonc se vsi vrnejo... But then its too late baby....
Drugač pa probi it naprej, pejt vn s frendicami, čeprov ti ne paše... Tut jz najprej nism hotla vn hodt, k sm si mislla da če negrem z njim pa sploh nočem... Sam se morš mal prisilt in pol vidš da je prov zabavno sam v vsej tej svoji depresiji to pozabš... heh... sam zamotit se je treba.. =)

saj ga pustim na miru. vem pa da se nebo vrnil k meni :cry:
Uporabniški avatar
misska
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne obupat bejba...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

misska napisal/-a:Ne obupat bejba...

se trudim,pa ne gre :cry:
vsak dan je slabše z mano
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

osamljena čas celi vse rane.Držim pesti,da čimprej ga preboliš,ker nihče ni vreden tvojih solz.Drži se :bussi:
Uporabniški avatar
misska
Sramežljivka
Sramežljivka

:( ma ja poznam ta filing... to je tko pof*kano bedno.... sam tko je =( life sometimes sax... sam sej boš našla druzga, če tega nebo več boš vidla... po dežju je vedno sončk!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

misska napisal/-a::( ma ja poznam ta filing... to je tko pof*kano bedno.... sam tko je =( life sometimes sax... sam sej boš našla druzga, če tega nebo več boš vidla... po dežju je vedno sončk!

boli... :cry:
Uporabniški avatar
misska
Sramežljivka
Sramežljivka

Eh ne obupat...Deli neki, kar te veseli... Posluši musko... Karkoli da boš pozabla... Step by step pa bo!!! Ni vredn tvojga sekiranja!!!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

misska napisal/-a:Eh ne obupat...Deli neki, kar te veseli... Posluši musko... Karkoli da boš pozabla... Step by step pa bo!!! Ni vredn tvojga sekiranja!!!

saj čez dan je dobr,večer je pa kriza. pol pa solze kar lijejo. trenutno tudi. :cry:
pa edina oseba ki me razume,je trenutno na morju :(
Zaklenjeno