Trenutno ne bi šla v troje, ne MMŽ in ne MŽŽ..svojga fanta res nočm gledat z drugo, in on tud mene ne bi hotu gledat z drugim. Čist uišeč mi je tko kot je..v dvoje je najlepše Sicr pa tud če ne bi mela fanta, ne vem če bi se kdaj spustila v to...nekak me sploh ne privlači.
Mah tipi itak pretiravajo s tem v troje. Itak naj bi bile to sanje vsakega moškega, ampak eni dejansko res hočejo, da ostane pri sanjah, ne pri dejanjih
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Tigi napisal/-a:Ja odvisno je spet tukaj od moškega ane. Eni so sposobni nekateri pa ne...
Večina tipov bi samo gledal, kako se dve ženski igrata med sabo. Na koncu bi ga pa malo notr pomočil, da bi se lahko potem hvalil, da so se šli trojčka
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
jemina napisal/-a:Mah tipi itak pretiravajo s tem v troje. Itak naj bi bile to sanje vsakega moškega, ampak eni dejansko res hočejo, da ostane pri sanjah, ne pri dejanjih
Tigi napisal/-a:Ja odvisno je spet tukaj od moškega ane. Eni so sposobni nekateri pa ne...
Večina tipov bi samo gledal, kako se dve ženski igrata med sabo. Na koncu bi ga pa malo notr pomočil, da bi se lahko potem hvalil, da so se šli trojčka
mene zelo privlači misel na to, da bi v troje. In če ne bi bla poročena, če bi bla samska, bi gotovo enkrat probala obe varianti. Sedaj pa to odpade. Imam pa zato v nočni omarici vedno tretjega udeleženca. In včasih ga povabiva, da se nama pridruži. In je .... super.
Sem mela šanso da bi šli v šter (2:2) pa ni uspel..pa ne zarad mene
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Dagger napisal/-a:hehe v bistvu se že neki časa dogovarjava z res dobro kolegico in njenim fantom. in bomo verjetno sprobal
Za trojčka nikoli ne izbiraj nekoga ki ga poznaš, sploh pa kolegico in njenga tipa! Zarad enonočne avanturce se lahko vsi trije sprete med sabo, tega pa ziher ne želiš.
Sama nimam nič proti varjanti v troje, ampak nikoli res nikoli ne bi šla v to z nekom, ki ga poznam!
Ni nujno, da se bojo skregal med sabo. Če majo pošlihtane vse pojme, kdo kaj lahko in kaj ne sme ter da vejo, v kaj se spuščajo, ne bi smel bit nobenih problemov.
Drgač pa sama vem, da se neb spuščala v trojčka z nekom, ki ga poznam. Pa ne zaradi možnosti prepira, nekak bi mi blo samo nerodno pred njim/njo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Men kot tipu bi itak da sedl bit z dvema beybama u pojstli sam zaenkrat mi je čist kul sam z mojo in mislm da bo tko tud ostal ker obadva s punco veva kaj drugmu sede in ne rabva tretje osebe...je pa res da sede mal eksperimentirat
Probala bi, ampak samo z dvemi novimi tipi. Z mojim tipom, pa da bi zraven se kakega uzela ali kako punco ni sans. Osebo, ki jo imas rad jo nemores tko delit. Sploh pa ce bi, bi z dvemi tipi, punce ne, ki punca sm lahk sam jst
js pa sm enkrat probala z dvema tipoma sam nekak nismo spelal do konca.. blo je tko nekak nenavadn- sam ja kwa pa cs prcakvt =) da bi pa z se eno punco si zdle bl tezko predstaulam, mogoce gdaj kasnej sam zihr ne da bi mela fanta rada ker bi bla 100x prevec lubusumna