Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Trenutno ne bi šla v troje, ne MMŽ in ne MŽŽ..svojga fanta res nočm gledat z drugo, in on tud mene ne bi hotu gledat z drugim. Čist uišeč mi je tko kot je..v dvoje je najlepše :D Sicr pa tud če ne bi mela fanta, ne vem če bi se kdaj spustila v to...nekak me sploh ne privlači.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Mah tipi itak pretiravajo s tem v troje. Itak naj bi bile to sanje vsakega moškega, ampak eni dejansko res hočejo, da ostane pri sanjah, ne pri dejanjih
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Tigi napisal/-a:Ja odvisno je spet tukaj od moškega ane. Eni so sposobni nekateri pa ne...

:D Večina tipov bi samo gledal, kako se dve ženski igrata med sabo. Na koncu bi ga pa malo notr pomočil, da bi se lahko potem hvalil, da so se šli trojčka :lol:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jemina napisal/-a:Mah tipi itak pretiravajo s tem v troje. Itak naj bi bile to sanje vsakega moškega, ampak eni dejansko res hočejo, da ostane pri sanjah, ne pri dejanjih

exactly!!!!
mARTy___
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica Kopra
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mARTy___ »

ANGELgirl napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Ja odvisno je spet tukaj od moškega ane. Eni so sposobni nekateri pa ne...

:D Večina tipov bi samo gledal, kako se dve ženski igrata med sabo. Na koncu bi ga pa malo notr pomočil, da bi se lahko potem hvalil, da so se šli trojčka :lol:

se strinjam ;)
(sj to bi probala)
gbranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gbranka »

mene zelo privlači misel na to, da bi v troje. In če ne bi bla poročena, če bi bla samska, bi gotovo enkrat probala obe varianti. Sedaj pa to odpade. Imam pa zato v nočni omarici vedno tretjega udeleženca. In včasih ga povabiva, da se nama pridruži. In je .... super.
Uporabniški avatar
Dagger
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Dagger »

hehe :razz: v bistvu se že neki časa dogovarjava z res dobro kolegico in njenim fantom. in bomo verjetno sprobal
:oops:
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Sem mela šanso da bi šli v šter (2:2) pa ni uspel..pa ne zarad mene :D
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Dagger napisal/-a:hehe :razz: v bistvu se že neki časa dogovarjava z res dobro kolegico in njenim fantom. in bomo verjetno sprobal
:oops:

Za trojčka nikoli ne izbiraj nekoga ki ga poznaš, sploh pa kolegico in njenga tipa! Zarad enonočne avanturce se lahko vsi trije sprete med sabo, tega pa ziher ne želiš.
Sama nimam nič proti varjanti v troje, ampak nikoli res nikoli ne bi šla v to z nekom, ki ga poznam!
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Ni nujno, da se bojo skregal med sabo. Če majo pošlihtane vse pojme, kdo kaj lahko in kaj ne sme ter da vejo, v kaj se spuščajo, ne bi smel bit nobenih problemov.

Drgač pa sama vem, da se neb spuščala v trojčka z nekom, ki ga poznam. Pa ne zaradi možnosti prepira, nekak bi mi blo samo nerodno pred njim/njo. :oops:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Twixy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Twixy »

Men kot tipu bi itak da sedl bit z dvema beybama u pojstli :D :flamingdev: sam zaenkrat mi je čist kul sam z mojo in mislm da bo tko tud ostal ker obadva s punco veva kaj drugmu sede in ne rabva tretje osebe...je pa res da sede mal eksperimentirat :D :wink:
innny-ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: /

Neprebrana objava Napisal/-a innny-ka »

jaz ne bi mogla.ker sem mnenja da najina zweza ne bi bila enaka po tem kot je bila prej.... odvisno jaz w 3 ne bi šla.
Uporabniški avatar
roki82
Sramežljivka
Sramežljivka

sex v troje

Neprebrana objava Napisal/-a roki82 »

Sex v troje z mojo punco in še eno? No way! Po temu veza ne more biti več enaka!
Uporabniški avatar
poison*rose
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: u mojem svetu :)

Neprebrana objava Napisal/-a poison*rose »

Probala bi, ampak samo z dvemi novimi tipi. Z mojim tipom, pa da bi zraven se kakega uzela ali kako punco ni sans. Osebo, ki jo imas rad jo nemores tko delit. Sploh pa ce bi, bi z dvemi tipi, punce ne, ki punca sm lahk sam jst :razz:
<3
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

js pa sm enkrat probala z dvema tipoma sam nekak nismo spelal do konca.. blo je tko nekak nenavadn- sam ja kwa pa cs prcakvt =) da bi pa z se eno punco si zdle bl tezko predstaulam, mogoce gdaj kasnej sam zihr ne da bi mela fanta rada ker bi bla 100x prevec lubusumna
Odgovori