skrita številka
js se velikrat javim k me moja mami kdaj kliče iz skrite k si pozab naštimat da ni skrita
na neznane cifre se tud oglašam, če se izkaže, da mi kdo teži, pa njegovo cifro shranim tko nekak: ''Needs Attention'', ''Ne javi se'', ''Zafrustriran strejt''...
če mam lih aleško zravn, se oglasiva (če ma že tista stvar tako željo po tem da se pogovarja z mano..) in začneva govort: šššššššššš tunel, nč ne slišm, ššššššššš motnje... šššššššš čuuuučuuuuuu vlaaaak mi je zlo žal šššššššššššš, nč ne slišm a lahko bl na glas govoriš? čučuuu šššš... itd.

če mam lih aleško zravn, se oglasiva (če ma že tista stvar tako željo po tem da se pogovarja z mano..) in začneva govort: šššššššššš tunel, nč ne slišm, ššššššššš motnje... šššššššš čuuuučuuuuuu vlaaaak mi je zlo žal šššššššššššš, nč ne slišm a lahko bl na glas govoriš? čučuuu šššš... itd.

joooj....niti mi ne govori! se mi zgodi da me kaka budala celo noč zajebava....pa ne neha! pa ga sklejem ko psa pa dalje kliče....edino kar pomaga je ugasnit telefon...jas res nevem...pa kaj majo pol od tega da se smejijo v slušalko! mislim too much!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
- dragon_fly
- Komunikatorka
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
- zamišljena
- Sramežljivka
- Kraj: dežela nenavadnih ljudi
- GrindManiac
- Sramežljivka
- GrindManiac
- Sramežljivka