hm...kolkr jst vem o teh kroglicah, so za krepitev mišic, kar prispeva k boljšemu seksu. drgač pa,...pomoje niso za uporablat za med seksom..al pa ..tole glih nism šur
Tud meni se zdi, da so za krepitev mišic. Mišice stiskaš tako, da ti kroglice ne padejo ven. Pri sexu pa glih nevem kako bi se jih dalo uporabljat, res pa je, da je boljši filing med sexom, saj mišice zaradi teh vaj niso več ohlapne.
Sm mela kroglice tudi že med sexom notr (sva sicer uporabila lubrikant, ker me je drugače bolelo ka ga je dal notr), ni pa kot občutek nič "waw" in jih mam raje samo za krepitev mišic. Ne vem pa kako, da vam lezejo vn, ker meni ne. Pa drugače niso lahke.. Sm pa rekla, da si bom zdej rajši kupila tiste majhne ka niso povezane, ker se mi zdi težje jih obdržat notr.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
ko sm bla še najstnica sm tko nekje s 17. letom pričela uporabljat vibrator in spoznavala svoje telo... mi je že od nekdaj pasal ta brneč občutek pa to pol z leti sm sprobala vse mogoče... lisice in sm igrala kao neko policistko (sam to sm si upala sam k sem koga k seb prpelala tko za eno noč ), več vrst vibratorjev, metuljček... ko sm z mojim zdejšnjim začela hodt, sm mal nehala uporablat pol pa je enkrat on sam predlagu da nej pred njim mal improviziram z vibratorjem... in pol sva ga vklučla u najin sex
Punce, ki imate malo več izkušenj s tem, dajte mi povedat ali lahko uporabim vibrator in si ga potiskam globoko noter kljub temu, da sem še nedolžna? Ne bi si rada predrla deviške kožice ali pa da bi bilo kaj narobe potem.
Men je pa moj lubi kupu za rojstn dan vibrator metuljček pa lisice. Metulček sva že nekej sprobala in je blo fajn, lisisc pa še ne. Noben nimna take postle, da bi me lahko prklenu nanjo
midva zaenkrat uporabljava samo vibrator za popestritev, no ja, pa sama ga tud, če njega ni zraven Men je to full dobra popestritev seksa. Morva it enkat mau v venera shop pogledat kaj majo kej.
A kdo kej posebnga predlaga razn lisic, vibratorja, kroglc?
Jaz sem dobila za rojstni dan dildota ki je debeline 4cm...
nevem no nočem da se mi full tamala raztegne
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...