Ne sexam brez kondoma, ker nimam tipa in mi na misel ne pride, da bi reskirala kako bolezen. Jem tablete, ampak če grem z nekom samo za eno noč brez kondoma ne bom sexala
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
samo eden-moj dragi ampak še to je blo na začetku s kondomom..sicer je bil nedolžen, ampak vseeno.pa tud občasno zdej tud natakneva kondom, čist za fetiš
Do zdej s tremi (z vsakim enkrat al pa 2x), ampak sva poskrbela, da je prslo men najprej, pol je pa njemu po oralni poti. Ja sej vem - neodgovorna! Ampak whatever... sm vsem zaupala in vedla kok priblizno casa rabi, da mu pride. Bla je sila, bla sva u nekje u pm in brez kondoma (js pa nism na KT). Tko da izvedes daljso oralno predigro in stvar kolkr se da odgovorno speljes do konca
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
lei napisal/-a:Do zdej s tremi (z vsakim enkrat al pa 2x), ampak sva poskrbela, da je prslo men najprej, pol je pa njemu po oralni poti. Ja sej vem - neodgovorna! Ampak whatever... sm vsem zaupala in vedla kok priblizno casa rabi, da mu pride. Bla je sila, bla sva u nekje u pm in brez kondoma (js pa nism na KT). Tko da izvedes daljso oralno predigro in stvar kolkr se da odgovorno speljes do konca
Saj tle ne gre tolk za nezaščitenost v smislu nezaželene nosečnosti, ampak govorimo bolj o možnostih da stakneš kakšno spolno prenosljivo bolezen