Britain's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
ca_t
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Med oblaki :)

Neprebrana objava Napisal/-a ca_t »

Tamala_mrha napisal/-a:tale lisa... a ona je manekenka wtf??? :eek: :roll: tako je otrpla skos ko govori, da komaj premika ustnice (men izgleda napol umetna). :? pa brez neke osebnosti je... groza pa angležinje. edin tashi pa una blontna z dolgimi lasmi je lepa, pa še ti dve sta povprečno lepi, ne pa za supermodel. ostale pa so nikakve!! jaz jih še na ulici ne bi opazila, ker je še slovenk brez da so manekenke dosti lepših. ne vem kako so to izbirali, ali pa so te najboljše kar anglija oz. vb premore?? đizs no...

Ko sem jaz to gledala, se mi zdi, da sploh ne izbirajo lepotic, ampak zanimive obraze. Ko so ocenjevali eno sliko, na kateri je bla ena kandidatka res ful lepa, je ena, ki dela za neko modno revijo, rekla, da za modno revijo to ni, ker ni dost zanimivo. Meni so kandidatke čist povprečne, ampak očitno so jih izbrali, ker je nekaj zanimivega na njih. No, ja... ne vem, če je res.

Australian top model mi je bil boljši, ampak Tyra je bla najboljša. Ta britanski mi je dolgočasen.
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Joj, se strinjam. Britanski supermodel je najslabši od teh ki jih gledam. Punce so, roko na srce, čist use povprečne. Niti ena mi ne izstopa (čeprov vsaj zmagala je tista ki se mi je zdela najbolj primerna), naloge so dolgočasne in sploh ne na nivoju, Lisa je pa ko ena mrtva riba.

Ne vem no, ampak jaz sem pričakovala več glede na to da je London ena izmed prestolnic mode in sem tut 100% prepričana da bi lahko našli primernejše punce. Npr. Tashi se mi zdi prestara in mal drag queenish haha, tut postave nima lih za top model. Al pa una črnolasa s širokimi rameni (Marissa al kaj je že) : ooookeeeej ane. itd. itd.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^se strinjam... od londona oz. tamkajšnje mode sem pričakovala več, na nivoju, pa je groza kolikor vidm...
Uporabniški avatar
Geja.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Geja. »

Tamala_mrha napisal/-a:^^se strinjam... od londona oz. tamkajšnje mode sem pričakovala več, na nivoju, pa je groza kolikor vidm...
tut jst sm prčakvala več. velik več. :roll:
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Tamala_mrha napisal/-a:
mojca88 napisal/-a:
*kristyna* napisal/-a:če mene prašaš so vsi britanci neprivlačni. bol al man :D

lušni res po večini niso najbol(so pa izjeme-orlando bloom, johnny depp, jude law...)sam majo pa tak božanskiiiiii naglas :oops:

se strinjam, sam pozabla si še hugha granta :oops: :D ajme keri lepotci, pa usi po vrsti znajo pihat na dušo :D

Johnny Depp je pa Američan. :D

Drgač mi je pa zmagovalka res edina lušna med njimi. :eek:
Let the good times roll.
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ronnie »

Mene je pa najbolj presenetilo, ko so kazali tiste posnetke na začetku. Kako jih je bilo večina dost močnih (ne rečem, da vse), pa so se hvalile, kako majo lepo postavo. :o
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Danes sem bila čist šokirana, kakšna je bila Tashi včasih...vsaj 20 kil več kot zdaj :eek: Svaka čast, da se je tolk v roke vzela in iz sebe naredila to kar je zdaj. :gut:
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ne vem kje so dobil tisto punco z dolgimi črnimi lasmi,ki je že včasih bla manekenka (ne vem kako ji je ime).a se res samo meni zdi obupna,prov antipatičen obraz ma,skoz se grdo drži ma cela je smotana.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

^Ja, Marisa - men je tud obupna, res zelo antipatična! Še dobr, da je že spokala.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst tud nevem kje so to pobral, pa sploh ker je že jasno da pač s takim frisom ne more bit manekenka in bi rajš kšni drugi priložnost dal :roll:
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

ja pa tok se je hvalila kok je ona ze delala v modnem svetu pa men zgleda prov za bruhat! faco ma tok antipaticno pa tista tanka usta, slika pa ena bolj poden kot druga. js navijam za Lucy!
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

ful mi je dobr da je Lucy zmagala. res ji prvosm! men je bla res simpaticna pa dalec najbolsa od vseh.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Končno je konec :roll: . (A bo zdej frnacoski?)
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

ne... jutri se začne druga sezona
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

No, vsaj enkrat je pri NTM zmagala tista, za katero sem navijala :D Danes je nek special del prve sezone britanskega (če sm prav razumela), jutri se pa začne druga sezona britancev. Ok, boljše kot nič, čeprav bi rajši francoskega :)
Odgovori