Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
saj maš prav.mogoče ga zato nočem pozabiti,ker se mu vidi da me ima še vedno rad. tudi vsi kolegi mi to pravijo. vendar se zavedam da še en cas nebova skupaj, lahko pa tudi da nikoli več. ne vem,na njega res nočem pozabiti,ker sva se imela res lepo. rada bi samo na novo zaživela. z spomini na njega,in upam da bom res hitro našla srce ki bo bilo samo zame.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Poglej... tudi midva sva se razšla kljub temu, da sva se res ljubila. Razlike so bile prevelike in odločila sva se, da bo bolje za oba, če greva narazen. Še vedno se slišiva, dobiva, ampak imava dovolj močen karakter, da veva, kje je meja.
Ne bova skupaj. Vsaj ne v bližnji prihodnosti. Ampak kdo ve, kaj se zgodi čez čas... Do takrat pa bom poskušala živeti čimbolj polno življenje...
Ne bova skupaj. Vsaj ne v bližnji prihodnosti. Ampak kdo ve, kaj se zgodi čez čas... Do takrat pa bom poskušala živeti čimbolj polno življenje...
My dreams are my reality...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Poglej... zdej sem mal nazaj prebrala poste. Vidla sem, da si 20 in da je tud on bil tolk. Vidla sem, da sta bla skupi 3 leta. Verjamem, da so bla to najlepša leta tvojega življenja.
Ampak poglej... nekdo drug ima plane s teboj. Js verjamem v usodo in v to, da se vse zgodi z namenom. Čez čas boš tudi ti ugotovila, da je vse slabo, za nekej dobro.
Ampak poglej... nekdo drug ima plane s teboj. Js verjamem v usodo in v to, da se vse zgodi z namenom. Čez čas boš tudi ti ugotovila, da je vse slabo, za nekej dobro.
My dreams are my reality...
Ja, to ti pa verjamem, sej v takih trenutkih je res težko najdit kakšno tolažbo, oz. skor nemogoče.
Enostavno rabiš čas, pa tud če se zdej sam zapiraš v sobo in jokaš, v redu, to je pač tud faza, ki jo morš dat skoz. Sej ne morš kr začet hodit ven, se zabavat, se met fajn, kot da je vse okej, no ne vem, vsaj men to ni nč pomagalo, sam še hujše mi je blo, ker sm vidla, da res ni važn karkoli delam, kjerkoli sm, še vedno sm mela sam njega v glavi. Na silo ne bo šlo nič, edino čas ti bo pomagal. Npr. js sm tud pol, ko sma šla s fantom narazn, hodla skoz ven, skoz sm neki delala, sam da nism misnla na njega, ampak ko sm šla zvečer spat, al pa sm se zjutri zbudila, mi je blo še zmeri nenormalno grozno in sm se pač sprijaznla, da ne gre to kr tak, da je pač to stvar, ki jo morm dat skoz. Neko tak pomembno osebo v našem življenju ne mormo kr tak zbrisat, vem da bi blo fajn da bi se dalo, ampak sej veš, da je to nemogoče. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
upam da bo ta faza pri meni minila čimprej. v 2 tednih odkar sva narazen sem shujšala 4 kg,ne spim,samo jočem se,zapiram vase,...
starše že skrbi za mene. molim samo da mi bo z vsakim dnem laže,ampak opažam da več dni mine,bolj ga pogrešam.
edina tolažba mi je njegova slika in kaka mirna glasba.
mogoče se vam zdi to noro,ampak samo tako najdem mir. saj bi se zabavala s kolegicami,a kaj ko so moje misli vedno pri njem,in se ne morem zabavati,tak da bom še kar nekaj časa sama v sobi,in mogoče bom čez čas lažje šla med družbo
starše že skrbi za mene. molim samo da mi bo z vsakim dnem laže,ampak opažam da več dni mine,bolj ga pogrešam.

mogoče se vam zdi to noro,ampak samo tako najdem mir. saj bi se zabavala s kolegicami,a kaj ko so moje misli vedno pri njem,in se ne morem zabavati,tak da bom še kar nekaj časa sama v sobi,in mogoče bom čez čas lažje šla med družbo
osamljena napisal/-a:upam da bo ta faza pri meni minila čimprej. v 2 tednih odkar sva narazen sem shujšala 4 kg,ne spim,samo jočem se,zapiram vase,...
starše že skrbi za mene. molim samo da mi bo z vsakim dnem laže,ampak opažam da več dni mine,bolj ga pogrešam.![]()
Js te čist razumem, ker sm bla sama ista. Res, dej si čas, sam ne pustit, da te to čist uniči. Mene je skor, tud js sm ful shujšala, enostavno nism mogla jest, čist sm bla na koncu, vsi so mi sam govorili kaj je narobe z mano, še profesorca v šoli mi je rekla kaj se dogaja ... Tega si res ne smeš pustit, ker ne glede na vse, tok pa tud ni vredn. Sej veš, da vse hudo enkrat mine, tud to bo, držim pesti za tebe da čimprej. :bussi:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone