Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
prvo kar lahko storiš in zaradi česar ta problem nastane je pitje. moraš popiti ful tekočine čez dan,sploh zdaj ko je ful vroče. Drugo pa si pomagaj s kremami. meni je recimo fajn od vichy labelo za ustnice. res da je dražji ampak resnično pomaga. mami mi je pravla da je mela njena sodelavka tudi čisto suhe in razpokane ustnice in je mazala z raznoraznimi labelami itd., potlej pa ji je dala mami to od vichyja in je bla do večera razlika fuul opazna. s tem da s to od vichyja se namažeš samo enkrat do dvakrat na dna,ker več res ni potrebno,saj ful navlaži ustnice. če ne probaj še bepanten. pa še enkrat ful tekočine. upam da rešiš problem,ker vem da je to ful zoprn občutek. srečno
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- *šubidu bejba*
- Sramežljivka
če mam razpokane ustnice si jih pred spanjem na rahlo zdrgnem z zobno štetko (jo mam posebej za to
) ampak res na rahlo...potem jih pa namažem z enim maslom (shea butter-karitejevo maslo) od L'OCCITANE...je kr draga ampak je baje 100% naravna in se splača.
zgleda pa tkole--->
http://images.dermstore.com/catalog/500070/300x300/5385.jpg
lplp

zgleda pa tkole--->
http://images.dermstore.com/catalog/500070/300x300/5385.jpg
lplp

- br0ken heart
- Komunikatorka
Nekaj let nazaj sem imela podoben problem, zato sem se nonstop mazala z labelami, dokler se stanje ni tako poslabšalo, da sem mogla h zdravniku. Ustnice so mi namreč zatekle in vsak dan so bile bolj razpokane, zgledalo je kot da bi si jih kirurško povečala.
Zdravnica mi je priporočala neko posebno mazilo, ki se kupi v lekarni (na žalost se ne spomnim imena, lahko pa vprašaš v lekarni) in čez kakšen teden se je stanje popravilo. Priporočala pa mi je naj si ustnic ne mažem z raznimi vazelini, ampak naj raje uporabim navadno kremo, npr. solejo ali nivejo (tiste najbolj maste, ki so v pločevinastih okroglih škatljica, če veš kaj mislim). Od kar upoštevam njen nasvet nimam več problemov. 

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
te stvari so ful čudne...pred kakim letom se mi je naredil nek tak mozolj na roki (na sredini belo, okoli rdeče in boleče na dotik), temu nisem posvečala nobene pozornosti ampak zelo dolgo ni izginilo. Kasneje se je ponovilo, zato sem se začela mazati z antibiotično kremo. Potem se je isto naredilo kolegu po trebuhu in so pri zdravniku naredili ful panike in mu dali antibiotike. Ko se je meni spet ponovilo na zadnjici, sem šibala k zdravniku po antibiotike. Po tem sem imela še 2 taka mozoljčka, pa nisem več šla nazaj, ker nisem več hotela antibiotikov jest, pa je spet zginlo samo od sebe.
Po moje če v kakem tednu zgine ni potrebno hodit po zdravila...
Po moje če v kakem tednu zgine ni potrebno hodit po zdravila...
Houd de wereld tegen