...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Takrat ko je treba je glih prav lužic pa res nism nikol delala. Ker če si preveč, pol tud tipu ni fajn. Tk da ena zmerna varianta je najbolja. Tolko da lahko kadarkoli kjerkoli ko se vama zalušta
Srednje... Odvisno kako pri kom. Včasih sploh ne vem, ker pride tudi njemu in je sploh mokro da joj. Mene to samo še bolj rajca, ker vidim, da sva oba pri stvari.
I love sex. It`s free and doesn`t require special shoes.
Pr men je pa ful odvisn, kake vole sm pa kok se moj potrud. Pa mislm d to, d jemlem KT nima veze. Enkat sva na mizi, pa se je že prej ful potrudu, pa je pol kr z mize kaplal na tla. Čprov to je blo res sam enkrat. Ponavad se pa že tko al tko obrišm z brisačo, k je itak use mokro od mene in od tipa. Ampak po zvokih sodeč (cmokanje ), je kr fajn mokra skos. Sploh pa takat k že neki časa nisva.
a pol če je to posledica težav z mehurjem to pomeni, da ti uhaja urin?? ker meni se je enkrat zgodilo samo, ko sem sexala, da je bila taksna poplava spodaj, da sva samo gledala.je pa res, da sem bila ful zrajcana in ni bil urin. pa mislim, da tudi squirtanje ni bilo, čeprav mi je prislo. kaj vi mislite:)
jz mam dol zmeri takoo lužo spodi da se ne sekiram pa nej me nitine prime spodi pa je že sue mokro hehe.s.am da ga vidm ap da sm z njem klub jemanju tabletk
js sm pa na začetku lih prav, časih še celo ful, potem pa če predolgo traja, se pa kr posuši vse skupi (čeprav sm zrajcana) in potem postane boleče in sva mogla učasih predčasno zaključit ker nisem zdržala... grozno mi je blo
meni tud varrira mokrota od tega kolko sem zrajcana, čeprav s suhostjo nikoli nisem mela težav tiste, ki se pritožujete nad kt, da so vam baje zmanjšale mokroto: kaj če bi pa šle do ginekologa in ga prosle za menjavo?