ojoj.. Lužice meni se je pa včasih to dogajalo, da sm bla ž tk mokra, da nism čutla nč več.. Tip pa isto, kr je tk laufalo, da je blo groza... Ko bi sexal luft ampak, zdaj nekak ni več tega.. BLo je pa res grozno, ker sem bla tk mokra da že sploh nisem več vedla, al sm js, al je pa njemu tk prišlo..
jst sm delala lužice zaradi zjebanega mehurja. zdej ko je mehur ok, ni več lužic, tko da če delaš velike lužice in niso to samo kapljice je pomoje dobro da skočiš do zdravnika/ginekologa.
moja je bla skos bl suha, pr tabletkah še bl, zdej sm pa nehala, in je bl mokra pa tud bl sm potrebna. uglavnem sem ful zadovolna k sm nehala jest tabletke. še zmer pa nebi mogla rečt d je ful neki mokra.
Hm ja pr men je blo tud en čas mal več vlažnosti, khm mogoče še clo lužce ampak zej je pa tko lih fajn navlažen, tko da je ok pa sploh ne vem zakaj je blo takat tolk bl mokro, milm da tud zarad mehurja, k sm mela skoz ene probleme povezane z mehurjem
Jezera bolj bi jaz rekla, so meni dobro znana. Sranje, sranje in še enkrat sranje. Vedno sem mogla imet brisačko pri postelji. in se takoj obrisat. Tisti najlepši trenutek na koncu ko se stisneš in pocartaš so bile samo moje sanje. Ampak bi rekla da je za to bil kriv moj fant. Zdaj več nimam teh težav. In ne jem kontracepcije, niti ne sexama s kondomom.
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Brisačo treba dati spodaj!!!
Drugače pa so taki primeru žensk,ki se res zelo omokrijo in takrat je seksanje oteženo,ker imata oba občutek kot,da dečko nabija v prazno.Takrat je dobro ga dati ven in jo zadovoljevati z jezikom in prsti...preden ji pride ji ga pa noter porineš, ker ji itak zateguje notranje stene in tudi njej bolj paše,da ga ima notri...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Ljudje smo tko narejeni, da bolj smo vzburjeni, več je "mokrote" hvalabogu da je, sej če je ne bi blo, pol neki ni uredu. pa še težje je pol začet pač sexat in to.
Včasih sem ravno prav, včasih sem pa kar fajn..delam lužice tut
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "