Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Kranj:
Rock Bar Down Town ... ker je to edini alternativni kafič v Kranju, kjer najdeš taprave metalce, punkerje, tud hipije in nekaj wannabe emotov (ki mislijo, da če so emo, so avtomatično alter), ker vanj ne zahajajo unformirane fancy žense z zlatimi pasovi, ker je najbolj sproščeno, in ker te nihče čudno ne gleda, če sediš celo dopoldne (od 7.00 - 14.00) tam, naročiš le eno bogo kavo in se učiš. Aja, pa ker imajo najboljše tematske žure, kar se jih loh zamisliš (Hipijada, Reagge Night, Jugorock) in ker folku ni nerodno pridt tja, upoštevajoč dresscode.
Brioni - tko mal za kdaj pa kdaj, nisem ravno reden gost, je kul, ker imajo coffee to go :D
RockandRoll - za kkšnn petek, ko se nimaš kam dat, še kr dogaja
Terasa - za posedanje

To je to ... V Kranju i sploh kafiča normalnega, najbolj pa sovražim Kavko, Maistra, Magmo in te ostale, kjer folk samo sedi in čekira, kdo hodi mimo/kako je oblečen. Zato tudi ne zahajm tja, razen v primeru izrednih razmer.
Aja, Teater mi je še lep (od znotraj) za dva deci rdečga, to je pa tud to. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Geja. napisal/-a:peprosto zalublena sm v terra novo, beach coctail bar na Hvaru :D
drugač pa v lublani : salon, galerija, kavačaj (še miljon fletnih lokalčkov je..)
in v novem mestu: totalček, vodnjak in čajnica
seveda pa najbol obožujem starbucks-ove shope, še posebej mi je prijeten na glavni ulici v Barceloni (če šteje :D )

kolk smo mi tam prostih ur preživel :D dober sladoled & vroča čokolada
Drgač pa NM (poleg Totalčka): Kavka, Tsing Tao (kitajska hrana-njami), Vodnjak,...

Lj (med tednom tam, sam še zmeri ne poznam velik lokalov v Lj): Maček, Egoist (bliz faksa), Joe Penas (zakon hrana),...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je v La Storii totalno dobro za jesti
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

restavracija kekec nad novo gorico...ampak ne zarad ambienta ker je čist navadna restavracija.zaradi palačink z orehi k so fenomenalne. skos bi jih jedla :razz:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

V Celju je men najljubši Leonardo <3 Tam sem pa res ves čas :D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a klarica »

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

a katera ve kje je v lj turska restavracija?? a je ze katera bila? drugace pa obozujem mehisko - cantina mexicana ima kar dobro ponudbo. lokalcki so pa zdj itak najbolsi tisti ki imajo lepo urejeno teraso, za nas kadilce :D
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Ljubljana:

- Zvezda
- Le Petit Cafe (toasti :clowm: )
- Cantina Mexicana - hrana :flehan:
- Allegria
- Čad (zdej je mislim da Gostilna pod Rožnikom - čevapi, pleskavice, prebranac :cool: )
- La Storia je tud fajn
- Piazza - všeč so mi pizze
- Romeo ma tud dobro hrano, sam sem mela eno slabo izkušnjo z njo, tko da pomoje še dolg ne bom šla tja :?
- Skelet - včasih sem bila kar pogosto tam, zdej pa že doolg ne, mel so dobro vročo čokolado

V Mariboru pa, kokr sem bila, mi je bila fuul všeč Barista (kavaaa, čokoladice; pa sam lokal je fuul lep :flehan: ). Aja, pa še Galeb - mehiška restavracija, ful so lepe tiste kolibice zuni, pa čokoladne chimichange so noro dobre.
Let the good times roll.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

*Zvezda :hearts:
*Opera bar
*As (paštice)
*Cantina Mexicana (ful dobro za jest, sicer ena slaba izkušnja z enim natakarjem v nedeljo, ampak sta druga dva potem vse popravila :D )
*Kaval
*Romeo (najboljše palačinke)
*Pri Planincu na Bledu
*Da Buda
*Čajna Hiša (včasih so imeli najboljši tiramisu, kar sem ga kdaj jedla, zdaj majo pa dobre žepke s karijem in piščancem in pa seveda čaj)
*McDonalds :lol: (ne morem pomagat, če je pa solata s piščancem tok dobra, pa sladoled pa pomfri-no, sej druzga pa skoraj ne jem oz. redko)
*Joe Penas (če mi slučajno zapaše kaj bolj pekočega, drugače je boljša Cantina)
*Don Felipe
*Trta&Osmica (za pice :wink: )
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

Luna napisal/-a:a katera ve kje je v lj turska restavracija?? a je ze katera bila?

ne vem, če je še kera, sam vem, da je ena tm na vogalu k se zavije z dolenjske ceste an roško. nisem pa še bla, tako da ne vem, kako je :) sem pa slišala, da majo velikrat orientalske plesalke pa to, tko da po moej se splača it pogledat no.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Kranj:
-down town - sicer več lansko leto, ko sm bla še v srednji šoli, drugač mi je pa ful v redu vzdušje...
- terasa: lep ambient, sam mi je pa bol tko, da greva s fantom na kavico tja
- pa dost lep mi zgleda tut ta tanov lokal, pomoje da je Galerija, sam ne hodim nič tja, že zato k ni terase (kadilka.. )
- za jest pa Buf- res hitro dobiš hrano, pa odlične testenine :)

- ter moj drugi dom : kava bar Čvek, šenčur , odkar je pa ta kadilski zakon pa več al man Lager- terasa
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

°azia restaurant (mb - tezno)
°running shushi (graz)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

lounge bar Karizma v Krškem.. ker se enostavno počutim najbl sproščeno in všeč mi je prijaznost osebja... :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Zadnč sm bla z mojim v mehiški restavraciji El torro v klubu 300 pa mi je blo ful ušeč. Zvečer je prou luštn za sedet, k majo dost placa, izbira koktajlou je velka pa še poješ loh mrskej :gut: pa še ni tko drago kt sm prčakovala. Aja, pa ne iščeš placa za parking tko k u mestu :roll:
Romeo mi je pa itak the best :wink:
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

Tajska restavracija pri Maxiju je super. Ful dobra hrana, fajn ambient, pa še cene so sprejemljive.
Odgovori