Prvi spolni odnos --> kje?
prvič sem seksala v postli.. drugič pa že u avtu, tretjič zunaj na travi na deki..drugače pa zelo dosti seksal v avtu.. s svojim resnim fantom seveda, pa veliko v postli. sem pa seksala že na avtu, naslonjena na mizo, na tleh, na sedežni, na wcju in na balkonu.. našlo bi se še kje. aja tut v vodi zaj pred kratkim in na kanuju 

wanna fuck.. now!. *
- pikapolonica444
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
js tud mislim, da je 1. najbolš na postli. No, ne sam prvič, od začetka vsaj ene 10krat, da stvar "zlaufa" tak ko je treba pa da ne boli več
drugač je pa men tud najbolš u postli, al pa v avtu, v naravi, kr to da čist posebn filing...
sicer pa mislim, da sploh ni tak važn kje si, važn je s kom si! če si s pravo osebo je lepo kjerkoli, kadarkoli!

drugač je pa men tud najbolš u postli, al pa v avtu, v naravi, kr to da čist posebn filing...
sicer pa mislim, da sploh ni tak važn kje si, važn je s kom si! če si s pravo osebo je lepo kjerkoli, kadarkoli!

- Christianne
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Moj prvič z prvo ljubeznijo in prvim resnim fantom, za oba je blo prvič. Pri njemu doma na postelji 

"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana