Bershka
-
- Kofetarica
Zdej sm pa tut js končno šla v to Bershko.
Pa niti ne vem kaj si naj mislm. Sej je ok to k je vse barvasto, ampak majo neke čudne modele. Tko ful lepa majčka potem pa zgoraj tm pr rokah nekam čudno pride. Upam da ko bo nova kolekcija bo kej bolš.
Številke se mi pa v Bershki niso zdele tako zelo majhne, sem pa čist šokirana bila, ko sem vidla številke v Pull and Bear. Moja mami ma tam nekje 50 kg pa je cela čist drobcena, pa ji pajkice št. M niso šle čez kolena.

Pa niti ne vem kaj si naj mislm. Sej je ok to k je vse barvasto, ampak majo neke čudne modele. Tko ful lepa majčka potem pa zgoraj tm pr rokah nekam čudno pride. Upam da ko bo nova kolekcija bo kej bolš.
Številke se mi pa v Bershki niso zdele tako zelo majhne, sem pa čist šokirana bila, ko sem vidla številke v Pull and Bear. Moja mami ma tam nekje 50 kg pa je cela čist drobcena, pa ji pajkice št. M niso šle čez kolena.

men je bil pa prvi vtis dobr - sam je pa res d bi si mogla več cajta vzet. cene pa so tolk zlo različne - kavbojke dubiš tud z 20 evrov, medtem ko je pa ena boga majčka lohk tud 30 evrov. zame vem d bom šla še kdaj pogledat, mugoče kj pamtnga zbrskam, medtem ko mi je pa stradivariu totalno out; že v celu mi ni bil všeč (zrd muske k se notr vrti
)

-
- Kofetarica
- Kontakt: