4mesce pr 19ih
Je moj prvi, pa mi ni žou, da sm tuk časa čakala,kljub temu, da mi marsikdo ni vrjel da sm nedolžna.Ful velik sva bla in sva skupi tko da se mi zdi k da sm že celo večnost z njim
Nesmislno se mi pa zdi da bi recimo člouk čakou do poroke. Ne vem kako pol reagirajo, k se recimo ne ujamejo u spolnosti oz najbrš sploh ne vejo da se ne. Pomoje je zdej tega čedalje manj..
Hm....zaenkrat nimam fanta-se pa nekaj plete....in mene dobesedno razganja...Pa nevem ali bi ali nebi takoj...sicer je res dobra priložnost, ker bom cel teden sama doma...nočem da si fant misli karkoli grdega, ker pa mi je zelo všeč
Sicer mi je opis tega kot bistvo - dosti mimo, ampak vseeno.
Da sva prišla do 'bistva' nisva nič velik čakala, ker je bil to tut najin začetek (razen par pijač prej), pa šele po tem sva se ukvarjala s tem kaj midva sva .
Poznala sva se že par let prej, do sexa je prišlo v parih dneh.. Skoraj bi na dan k še skup nisva bila. Enostavno je prišlo do takega ujemanja, da sva hitr ugotovila da to bo to & še oba sva sexualna maniaka.
z prvim fantom sem čakala 6mesecev saj je bilo za mene prvič in se mi še nikamor ni mudilo. nato pa je teh 6mesecev pri naslednem se spremenilo v takoj, torej tisti dan ko sma šla prvič bolj tak ven. nisem se mogla upreti in se je pač zgodilo
Uff... ko sem imela prvega resnega fanta (to je bilo pri 17ih) sem čakala eno leto. In mi ni bilo žal. Tudi on ni bil neučakan... al pa tega ni pokazu Z bivšim pa nisva zdržala niti mesec
midva sva čakala ful cajta...je blo okrog enga leta in pou...sploh se nam ni mudilo nikamr...sva se do takrat ful ful ful dobro spoznala, preučila najini telesi tko d je blo pole use lažje...
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "