Jaz mam pa tako štorijo da je šla naša družba nekako nerazen, ene punce smo se skregale med sabo, ena se je preselila itd.. pa sem tut bol sama zadnje čase..čeprav imam BF ampak se ne druživa več tok pogosto kot včasih, ker mam tut jaz fanta ona pa skos žura..ful pogrešam tiste stare čase ko smo skupi hodile na 5urne pijačke in se pogovarjale o vsem..zdaj pa nič ostale so mi samo še sošolke v šoli in moja BF drugo je vse zginlo
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Tudi meni lahko katera piše, če ji je dolg čas, sem tud z mb-ja
sicer imam dobre kolegice so zaposlene s čim, vendar se vseeno najde čas za kako kavo, tak da nova poznanstva niso nikoli od več
eto še ena iz okolice maribora,ki se vam lahko pridruži ....imam pa podobno zgodbo kot je rekla že ena...imela sem prijateljico ki mi je tudi sestrična in sma vedno hodle na pijače pa okoli z kolesi itd. zdaj pa sploh ni več duha in sluha o njej,če pa se že dobima pa se vidima za kako uro ali dve pa ponavadi je njen fant z nama..tak da polomija
no ja..evo mene.še ena taka^^ js sm sicr iz lublane ampak dobr.=)
sicr mi ne manka frendov..ampak z najbolšo kolegico nekak nimava več tok rednih stikov kr skos okol z svojim laz tko da sm js obsojena na samske kavice
Jz iščem kšno "pičkozo" brez predsodkov, vesele narave(hehe k da bi avto kupovala), za jutranje kakave od pol sedmih do pol osmih med šolskimi dnevi k morm čakat v šoli umirajoč od dolgčasa Ljubljana!