N1N0 napisal/-a:Sori, sam vsi kadilci, ki se zdej tako na vse pretege pritožujete nad novim zakonom, ste mal sebični! Nekadilci kadilcem nikoli niso škodili, obratno pa... Dobro vemo kako škodlivo je vdihavati cigaretni dim...
Zelo lepo od tebe, da ljudem ne pihaš dima v nos (sicer pa mislim, da tega starejši od 15 let tako ali tako ne počnejo...), vendar je že zakajen prostor dovolj, da se moja pljuča kvarijo zaradi vaše razvade in da grem na kavo in prismrdim iz lokala, da se ne upam niti pribljižati puloverju z nosom...
Kar se ločenih lokalov tiče; jaz še vseeno ne verjamem, da bi to lepo teklo, pa tudi če bi, še vedno mi nisi pojasnila, kako naj grem potem jaz na kavo s kolegi, ki kadijo... Jaz bi šel v nekadilski lokal, oni v kadilskega... Kam torej? Ali naj se preprosto ne družimo več?
jst ne vidm nobenga da bi se na vse pretege pritoževal nad zakonom...jebat ga, mi smo to pač sprejeli normalno, drugega itak nimamo kej..sam fora pa je v tem, da določeni kadilci smo obzirni in znamo zadeve narest brez da bi kogarkoli pretežno motli, za razliko od določenih nekadilcev tukaj ki ne znajo drugega kot žalit...
in prosm..delala sem v lokalu, dolgo časa, pa mi obleke še nikol niso tok smrdele kot ti omenjaš.to je pač vaša fiksna ideja...sej smrdi ne rečem, ampak noben pa ne pomisli da smrdijo tudi zaradi smoga,kuhanja, različnih vonjav po prostorih in tako naprej.
kako greš na kavo s kolegi?vidim da nisi prilagodljiv človek...morm rečt, da jaz s tem nikoli nisem imela problemov.prvič zato ker nekadilci pač razumejo nas kadilce in se jim ni bilo težko namestit v prostoru za kadilce.drugič, se tudi meni nikoli ni bilo težko namestit v prostoru za nekadilce...pač enkrat tu, drugič tam...kot sm pa že omenila jst nebi mela s tem rpoblemov, ker mam kul kolege ki se ne obremenjujeo za vsak klinčev drek in bi brez problema, brez mojga povoda, šli v lokal za kadilce v kolikor bi blo tko narjen...
in prosm nehte že s tem zdravjem, ker to ni bitka za zdravje, ampak bitka da ste dosegli svoje..sicer pa niste vi dosegli svoje, ampak je pač tako mati evropa rekla.sigurno pa ne zarad naštetih razlogov s strani vlade..v čem je point, se bo pa sščasoma ugotovili.
in glede na to, daste nekateri vztrajno trdili, da se promet ne bo zmanjšal, je čas da odprete oči.če ima lokal pet zunanjih miz in notr petnajst, jih bo zunej pet polnih, ostalo prazno...izguba je velika in se prekleto pozna.
še mal pa se bodo davki zvišal, ker bo treba nekje socialen denar dobit za propadle gostince...potem boste pa vsi vriskali od sreče.