Prva menstruacija

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Geja.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Geja. »

bambina x napisal/-a:
Geja. napisal/-a:ojoj. jst se spomnem da sm jo dobila pr 13. blo je zvečer predn sm šla spat ko sm vidla na hlačkah kri. mal me ne šokeral in nism nardila nč in šla spat. nasledno jutro pa grem na wc in se ulije. vem da sm padla v nezavest in si zlomila nos :D

joj. ..boga. .. .ampak je smešna situacija, to pa moreš priznat. . in potem ti je tudi malo iz nosa tekla kri, kaj? :lol:

pa sej nisi jezna, ne? mislim, da si malo norca naredim. . . :)

mislim, da boš to lahko pripovedovala svojim vnukinjam, ko jo bodo one dobile. . . .

lp, pa brez zamere .. ;)
hehehe. ni panike. tut sama se temu nasmejem kdajpakdaj ko razmišlam za nazaj... :D
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pina_colada »

Dobila sem jo pri 13ih. Spomnim se, da je bil maj in sem prišla z rojstnega dne. Sicer pa že od nekdaj nosim vložke.
Live blonde or die trying.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

heh,.. se spomnem prve menstruacije - bila je 27.9 , sam se ne spomnem točno kerega leta.. morda začetek 6 ali 7mega razreda? ..
No.. slutla sm že prej da jo bom dobila..
Ko sem šla na wc, so bli vložki postavljeni na okenski polici, ker jih je najbrž sestra pozabla. Jz sam odprla vrata pa zakričala maaaamiii.. ko je pršla..sm jo vprašala.. a lohko enega? :roll: .. še zdej me je sram, pa nevem zakaj ..

Potem je še ceu dan nekaj skakala ookol mene, da bi se pogovorila z mano, ampak ji nism dovolila :D ( pms pa to :D ) :lol:
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Jaz sem menstruacijo dobila zelo kmalu.. mislim da je pritekla prvič med počitnicami v 4.razred , ko sem bila z košarkarskim klubom na morju
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objava Napisal/-a bla bla »

Jst sm jo dobila tud kmal nekje 4., 5. razred pozim (men se zdi da 7.1.). Spomnm se da je bla sreda in da sm mela tisti dan aerobiko. po aerobiki sm sla domov in na wc-ju odkrila rdec flek na hlackah. sama sm vedla kaj je samo nism hotela dat mami vedt da ze vem kaj je to in potem mi je ceu dan razlagala use o spolnosti, menstruaciji...
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Jst sm jo dubla 31.8. ..Šla sm pa v 7. al pa 8. razred ne spomnm se dobr. Vem da me je blo ful sram pred mami :oops: Sm ji komi povedala pol sm se pa jokat začela :lol: Sm šla pa na wc pa vidla rdeč flek na hlačkah :roll:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

enkrat sredi maja ko sm bla stara 13 :D
grrr ... kok sm sovražla vložke :?
pol smo bli pa v 1. letniku septembra na morju in sm dobila menstruacijo ..
in ker sm pač mogla opravit tisto ocenjevanje plavanja, drgač ne bi letnika nardila mi je dala ena sošolka tampone ... in od takrat naprej uporabljam samo tampone :D je velik bolj prijetno kot vložki, sploh poleti ko se ti prlepijo na rit ... grrr :? :D
Uporabniški avatar
mooyca_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a mooyca_ »

ja js sm jo dobila "komi" pri 15ih..in sm jo že komi čakala kr so jo mele že use moje sošolke prej edino js ne..
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a polchy »

hehe jst sm jo pa dobla sred 7.ga razreda tko glih ene par dni po novem letu tak da sm bla stara 13 let...jst nism nobenmu nč povedala da jo mam ker me je blo sram..itq smo vložke dobl u šol pa tud smo s evelik pogovrjal o tem u sol tko da se nism nč hotla ment z mami pa tud sram me je blo preeeeevec..tko da nekak je pa mami sama ugotovla d mam menstro k se je vidu kasn flekc na spodnjicah..aia pa še to kok me je blo sram it kupt vložke ..joj kr rdeča sm ratala u fris.. :D
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *__taMala__* »

Zdej ju3 oz. 14.8 jo bom mela 1 mesec :D
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Schpella »

Js sm bla stara 12 let pa tko grem na stranišče in vidim...in pol nism vedla kako naj mtki povem in sm se ji sam zadrla iz kopalnice: "Mamiii, men pa kri teče" :cool:
Uporabniški avatar
Muckica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Muckica* »

Jaz sem pa dobla prvo menstruacijo 1. februarja 2007 v sedmem razredu :) Samo sem jo že ful čakala, ker so jo že vse sošolke mele in sem misla da je sploh ne bom dobila :lol: in sem komaj čakala da jo dobim :D prava lolika sem bla :P ko je le ne bi dobla :wink: Pol drugi dan pa smo meli pri babici kosilo in so bli vsi sorodniki tam, jaz pa nisem vedla da si moraš vložke tak hitro menjat, ker nisem nič čutla :oops: in se vstanem od mize in je bil celi stol krvavi :? kak me je blo sram :cry:
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Prvo menstruacijo sem dobila v 4. razredu. Spomnim se, da sem šla na wc, potem pa sem naenkrat zagledala kri na toaletnem papiru... Čeprav mi je mama pojasnila ČISTO vse, o menstruaciji, je še tako kmalu nisem pričakovala. Takrat sem tekla k mami in ji kričala, da krvavim iz zadnjice :D :roll: :lol: Jokala sem kot otrok in mama me je komaj umirila. Takrat mi je rekla, da je sem pač postala ženska, jaz pa sem kričala na ves glas: nočemmm! :lol: Napodila me je tuširat in spominjam se, da se jo vprašala, če se lahko tuširam :roll: Dobila sem jo prva v razredu, ampak spomnim se, da sem šele na koncu 8. razreda priznala kdaj sem dobila menstruacijo :roll: Vložkov si pa sploh nisem upala kupovat :oops:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Muckica* napisal/-a:Jaz sem pa dobla prvo menstruacijo 1. februarja 2007

Si se vrjetno mal zmotila v letnici :D

Js sm jo dobila v 5. razredu. Sem se pa ful jokala :cry:

OT: ne uporabljajte več kot 5 smeškov, kr boste letele na dopust :!:
Uporabniški avatar
Muckica*
Sramežljivka