). Kolko sploh imate sorodnikov?
Razpište se mal

). Kolko sploh imate sorodnikov?

S sorodniki po fotru se ne srečujemo redno, se ne pogovarjamo, razn če je res nujno.
Naša familija je sam za popi****. Resno.
(se mi zdi, da je tale tema lih zame)

... pa videvamo se večinoma s sorodniki po mamini strani, oče se s svojimi ne šteka že od otroštva
...
).Stika niam z nikomer,edino eno teto malo poklepetamo 1x - 2x na leto.Prej nam je celo soseda bla.Veliko bratrancov pa sestričen niti ne poznam ali pa samo na videz.Tak,da niam kakega stika z njimi,niti niam kake želje,da jih bi bolje spoznala,glede na to,da so ta namlajši tam vsaj 30 stari.

. Ta druga teta je pa ful mlada zanosila, šla v Nemčijo, ampak se je po petih letih ločila in je zdaj prišla nazaj. Tamal ima 5 let, zdaj ima ene čudne faze, ko samo vpije in cvili in se ga tudi izogibam
, čeprav je drugače ful prijeten fantek
. S tetico se nasplošno dobro razumem, ampak sva si preveč podobni da bili dalj časa skupaj, ker sva si takoj v laseh (ajme, ko sem bila pri njej na počitnicah sem po enmu tednu hotla spokat domov
).
), imam tudi tam "sorodnike". Njegovi starši, mačehe in očimi mi grejo po večini na živce, ker so ful hinavski (mama pa oče sta se ločila, zdaj ima vsak novo ženo/moža in še po enega otroka), ta prav brat je v redu, s polbrati se pa vidim samo ob raznih srečanjih, pa še to ponavadi ne grem.
Edin ena teta je mal taka ˝afnasta˝ in z njo se pa mal redkeje vidmo..še dobr
Kr se pa tiče ostalih sorodnikov (od staršev tete pa strici) se pa ponavad vidmo na kakih obletnih mašah al pa porokah al pa se kje slučajn srečamo.

Afrodita napisal/-a:naših sorodnikov po mamini strani je cel bataljon ampak nihče me noče videt ker se je mami oženila s hrvatompravjo da sem manjvredna, da nisem čista potomka njihove familje. po očetovi strani jih pa ne vidim prav pogosto ker so vsi sedaj v washingtonu. komi čakam drug let k grem k njim na obisk
Foxy-lady napisal/-a:Moja babica po ocetovi strani mene tudi nima rada, zato ker sem PUNCA!!!