Britain's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

^^ js se tut strinjam

Voditeljica je podn res. Včeraj mi je imela edino zelo lepe smokey eyes. No, za dekleta pa bomo še videli, ker se resnični "potencial" bolj pokaže po tisti xtreme makeover :D Ajajaj, spet bojo jokale ...
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

te avdicije me spominjajo na skrito kamero al pa kaj podobnega... ljudje se dobesedno delajo norca iz samega sebe (nekateri). upam, da bo čimprej mimo in da se bo začelo zares.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

meni gre pa ta edwina (al kaj že je) na živce :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Oo, tole pa je katastrofa! :D Sem včeraj gledala in se križala :D .
Vse zgleda ful čip, ko kakšen izbor za Miss Cheap Girl, punce so pa itak obupne. Pa tista psihopatska Anne (jao, čis v vsaki sezoni, pa naj bo to GNTM, ANTM, AvNTM, je ena pacientka) mi gre ful na živce, pa ne vem zakaj je Edwina favoritka, ker resnično ni nič posebnega. Lucy mi je simpatična, tista rdečelaska je tudi sprejemljiva, pa ona črna s kratkimi lasmi :wink: .
Pa kje d fak, so najdl to voditeljico? :eek:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tole je pomoje pa res najslabši NTM od vseh skupaj..sicer rada te zadeve gledam, ampak tele britanke :?
po pravicipovedan sta mi všeč sam tiste črnke, čeprav edwina mi gre mal na živce...
sam tista Marissa al kaj je že :tot:ma niti slučajno za v nobeno revijo.sm mislna da morjo bit manekenke lepe, ne pa met frisa k sesalc :roll: .skratka men je ženska obupna.
da nebi o voditeljci..sploh ne zna ne vodt en govort in preveč igra.
Tyra je še zmer zakon in bo vedno ostala....te kopije so kr neki.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Ne vem jaz upam, da se bo kej na bolj vse toel razvil. Ker zdaj je res 3 klase slabši odp rejšnih. Pa vse so take funky frizurce doble - no sej čist london style. Sam v prejšnih NTM so skoraj vse izpadle lepe, te so pa take - meni zlo neprimerne za kakršenkoli model. Ja moogče je Edwina primerna za katalog, to je pa tut vse.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Sm učer ujela na Tv3...Se strinjam z vami, da je mela (ma) Tyra res najbolše oddaje :) Pa tud punce so lušne pa to..Kle mi res nobena ni padla v oči.
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

ok sm na youtube pogledala eno oddajo. groza in strah. tyra you rock. tuki so vse tolk čudne. preveč komercialne. če bi se te punce prjavle v ANTM ne bi pršle notr. sej ubistvu niso nč posebnga. :?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^Moje skromno mnenje, je, da na teh tekmovanjih nobena ni več kot komercialna. Tud nobena ni delala nič takega (ok, edin Hana iz GNMT je hodila za Mango skupaj s ta znanimi-v svetu visoke mode :D ).
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Groza, groza :eek:

Gledala vse tri dele in bom do konca, izključno zato, ker me zanima, katera bo zmagala. In tokrat za spremembo se ne bom pozanimala vnaprej :)

Se mi zdi pa ful amatersko, tudi fotke so mi kr neki. Pa še tisto, ki je imela najlepši obraz so včeraj vrgli ven (Shauna al kaj je že bila). Sicer je imela zanič postavo, sam obraz mi je bil pa všeč.

Edino, kar jim štejem v plus, je pa to, da nimajo nobene plus size modelke - ker ne vem, zakaj jih dajo v tekmovanje, kjer nimajo šans proti ostalim, ker jih sploh ne moreš primerjat med sabo. Lahko bi imela Tyra Plus size next top model, special edition.

Mi je bil pa ful všeč nemški!
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

Ampak v BNTM pa nima nobena res une skinny postave ala Shandi iz ANTM. Pa nobena mi ni res zanimiva. Namesto tega bi lahko začeli vrteti 6. sezono ANTM :P
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Sam res ni nobena ful skinny. Nasploh se mi zdi, da so bolj močne, kot pridejo ponavadi v NTM-jih. Pa vse so ful podobno postrigli ...

Jz komaj čakam 9. sezono ameriškega in 3. nemškega!
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pina_colada »

^^ jaz tudi. Tega britanskega sploh ne gledam več, ker mi je res brezvezen. :roll: Niti ena mi ni všeč, pa še nekatere se obnašajo, da jih ne morem gledati...
Live blonde or die trying.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Prov nobena mi ne izgleda kot NTM... :roll: Še najbolj simpatična in fotogenična mi je Tashi pa mogoče Janilee (sam je mal preveč pocukrana)...večina je pa podn, sploh Marissa je prov obupna v fris.
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pina_colada »

Haha, jaz vem samo katera je Naomi (glede tistega varanja tipa je lagala da bolj ne bi mogla), Edwina in Tashi (upam, da bo zmagala), od ostalih pa sploh ne vem imen, čeprav spremljam dele. Druge so nekako brez osebnosti oz. nič posebnega. Sicer pa so se danes že malo razživele in sem se prav smejala zraven, ko je Naomi zabluzila s tistim tipom (sicer sta se samo poljubljala, ampak to kako :eek: pa še tipa ima, ki mu je lagala, da je tisti na večerji silil v njo, v bistvu pa je ona bila isto če ne še bolj zagreta). :roll: Ga je v enem hipu kar napadla v navalu strasti. In si še upa obrniti zadevo. :roll:
Live blonde or die trying.
Odgovori