Prilakujemo eno vajino fotko...
Mene zanima kaka boš

BaUcYkA napisal/-a:no moja 2 sta imela maja letos 28 obletnico poroke, poročila sta se pri 20ih. za mene pa najraje ne bi omenjala(pri 19ih), ker ne štejem kot pravo poroko, tista prava še me čaka(upam), če je ne bo nikoli, pa tudi prav.
Moja teta se je tudi poročila zgodaj, mislim da pri 20ih, nisem sigurna. Sicer je ločena, zdaj pa več ni poročena, ampak že 20 let živi na koruzi s partnerjem.majaoko napisal/-a:Jaz se pa poročim 25.8.stara sva pa oba 23
BeA napisal/-a:Poročila sem se pri 19-ih, Luke pa jih je imel takrat 24. Po petih letih (ko sm jih mela 24) sva dobila najina otročka, zdj pa sva poročena že 7 let. 7 super, norih, zaljubljenih let![]()
Lp
Se pa še vedno spomnem vajinih dogodivščin v nosečnosti in izbiranja imen (za fantka sta namreč izbrala moje najljubše ime, ki sem ga takrat napisala
oz. ime mojega takratnega fanta
)

.
.
.
wiijuu zvečer bom sama doma , ker gresta na večerjo. Poročila sta se pa, ko je bla mami stara 21 , oči pa 23.
Se mi zdi to tko lepa številka, idealna za poroko...otročka bi mela pa pol čez kak let al pa dva, da bi še mal uživala v samskem zakonskem življenju
.