Včer gledala Hudičevega advokata in bila bolj kot ne razočarana, ker sem pričakovala več. Na konc mi itak ni blo nič jasn, ne maram filmov, kjer se skoz neki čudnega dogaja, neke višje sile vplivajo čist realno na ljudi, pol na koncu pa ne dobimo nobene logične razlage za to, kr neki, no.
Mimi_M napisal/-a:Včer gledala Hudičevega advokata in bila bolj kot ne razočarana, ker sem pričakovala več. Na konc mi itak ni blo nič jasn, ne maram filmov, kjer se skoz neki čudnega dogaja, neke višje sile vplivajo čist realno na ljudi, pol na koncu pa ne dobimo nobene logične razlage za to, kr neki, no.
Dobimo razlago: da je blo vse sam v njegovi glavi. Tisto, ko se pa Pacino na koncu se enkrat pojavi je pa tud men cist mimo, ker ti sam pusti eno odprto pot, kdo sploh je on.
Drgac pa, jst sem gledala Moj bivši se poroči, zdele pa SLO1 eno traparijo - čist mimobežno
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Britanske modelke. Od tistih domačih posnetkov nisem gledala, včeraj pa je baje bilo prvič "zares", tako da danes ne smem zamuditi, da vsaj vidim, če se splača gledati ali pa so ženske v BNTP tako nore kot tiste, ki so se v kamero drle "izberite me, ne bo vam žal".