Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hubabuba »

Glede na to, da se v Lj da tale Essence dobit bolj ali manj le v Mullerju,naj mi pliz ena pove, a je Muller v BTC-ju danes (na nedeljo) odprt? Hvala.
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

ne ni! :?
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

Cao!
mene pa zanima, ce je ze katera preizkusila eyeliner pen od essence, in kaksne so kaj izkusnje z njim :) http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/980/Essence_eyeliner_pen__1925980.jpg
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
lady_butterfly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lady_butterfly »

jas ga maam!ful je OK!!že kar nekaj cajta ga kupujem!jas se drugac ne znam mazat s tistimi mehkimi eyelineri, s tem pa gre super. s tem da ne paca pa se ne razmaze, jas ga mam cel dan gor. barva pa je tut ful črna, ker meni je pri nekaterih zgledlo ko da mam siv eyeliner :roll: edino kaj je tezava, da se kr hitro izsuši, tak nekje 2 tedna meni vredu dela. samo glede na ceno se niti ni kaj za sekirat:)probaj ne bo ti žal
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

jaz ga imam tudi že ene pol leta, pa še vedno cela čisto oK...fuull se da lepo namazat z njim :D
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

Koliko pa stane ta cudez? :) Bi si ga nabavila...

Jst mam zaenkrat od Essence lak za nohte (prozorn, sam kao ce fejst mazes je mal oranzen), neki - nail hardener - multi vitamin....
Pa tisto cistilo za odstranjevanje MU z obraza...Ekstrakt kamilice...
Pa... Neki se mam...Ne morem se spomnit... :D :D

V glavnem - malo denarja,malo muzike - LE ZA NEKATERE STVARI - NE VSE! Essence mi "malo" deluje kot tista otroska kozmetika - na izgled :) Je pa prirocno za kaksne studente,dijake, ki niso ravno "polni" denarckov za kak Diorov,Chanelov izdelek. :) Samo da se naletet na kako fajn stvarco... ozirome ne le na KAKO ampak na mal vec :)

A ja, osebno nisem zadovoljna z 'black kajal' svincnikom za obrobo oci. Sploh se ne vidi, vsaj meni ne, spere pa se po 10 minut.. :)

Drugace - Ima katera izkusnje z sencili od Essence? Zanjic sem hotela kupiti eno cokoladno rjave (malo ma zlat odtenek - sijaj se mi zdi)...Pa se dobr prime?
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

^^ ja men so senčke za to smešno ceno zelo uredu :) mogoče bi bile lahko malo mehkejše
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

Zdej mi je pa mal zal da si ga nisem kupila. :o Sem pregledala temo se za nazaj, pa sem opazila pozitivne komentarje.

Nic, moram na avtobus pa za najblizji Muller. Nimam ravno moznosti da sem vsak dan tam.... Kvecjemu sem to leto bila vsega 3-4x. :?
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

Jaz sem kaki mesec nazaj nabaula lak od njih, havana hot al nekaj takega, najlepši rdeč odtenek, obstojen pa tudi waaaaa. Sicer ostale tudi uporabljam od njih, ampak ta pa je zmaga nad zmagami. na nogah na rokah, zmaga oboje :D
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

Pa eyeliner je tudi zelo uredu :D No, sicer sem ga šele danes kupila ... bomo videli kako se bo še v nadaljne obnesel.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Jst mam lak za nohte, tak prozorno-rozast, za učvrstitev nohtov. Super je :D Pol mam še maskarko, k mi je tut ful dobra, pa tonik za make-up dol dajat-no ta mi pa ni dobr.Ful težko mi gre kej dol.
Mam pa še eyeliner. :D tut zakon.
leilla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a leilla »

Ledenaa toniki se ne uporabljajo za odstranjevanje ličil. Ti si make-up odstrani s čistilnim mlekom in potem uporabiš šele tonik.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Aha sej nism 100% da je tonik :oops: Piše make-up remover :D Sam je take barve k tonik. Ampak je zanč :D
Uporabniški avatar
*.Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana.

Neprebrana objava Napisal/-a *.Princess.* »

js mam pa eyeliner pen.((ful zakon k se dejansko vid da je črn ne pa tko k pr kšnih drugih firmah k se nč ne pozna gor.))..pa lakci so mi tut ušeč k se zlo dobr mažejo.=) :D
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Lp vsem skupaj!

Sem nova na forumu in mam eno "težavico". Ker je sumljive narave, sem dolgo razmišljala, naj povprašam o tem. :lol:

Danes sem kupila korektor v čopiču od essence. Stiskam ga, obračam na vse možne načine, vendar ni duha in sluha o barvi. Bi mi katera od vas lahko razsvetlila zadevo prosim? :)
Odgovori