Essence
- moj_zlobni_jaz
- Komunikatorka
Cao!
mene pa zanima, ce je ze katera preizkusila eyeliner pen od essence, in kaksne so kaj izkusnje z njim
http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/980/Essence_eyeliner_pen__1925980.jpg
mene pa zanima, ce je ze katera preizkusila eyeliner pen od essence, in kaksne so kaj izkusnje z njim

Why be an angel when I can play god?!
- lady_butterfly
- Sramežljivka
jas ga maam!ful je OK!!že kar nekaj cajta ga kupujem!jas se drugac ne znam mazat s tistimi mehkimi eyelineri, s tem pa gre super. s tem da ne paca pa se ne razmaze, jas ga mam cel dan gor. barva pa je tut ful črna, ker meni je pri nekaterih zgledlo ko da mam siv eyeliner
edino kaj je tezava, da se kr hitro izsuši, tak nekje 2 tedna meni vredu dela. samo glede na ceno se niti ni kaj za sekirat:)probaj ne bo ti žal

-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Koliko pa stane ta cudez?
Bi si ga nabavila...
Jst mam zaenkrat od Essence lak za nohte (prozorn, sam kao ce fejst mazes je mal oranzen), neki - nail hardener - multi vitamin....
Pa tisto cistilo za odstranjevanje MU z obraza...Ekstrakt kamilice...
Pa... Neki se mam...Ne morem se spomnit...
V glavnem - malo denarja,malo muzike - LE ZA NEKATERE STVARI - NE VSE! Essence mi "malo" deluje kot tista otroska kozmetika - na izgled
Je pa prirocno za kaksne studente,dijake, ki niso ravno "polni" denarckov za kak Diorov,Chanelov izdelek.
Samo da se naletet na kako fajn stvarco... ozirome ne le na KAKO ampak na mal vec
A ja, osebno nisem zadovoljna z 'black kajal' svincnikom za obrobo oci. Sploh se ne vidi, vsaj meni ne, spere pa se po 10 minut..
Drugace - Ima katera izkusnje z sencili od Essence? Zanjic sem hotela kupiti eno cokoladno rjave (malo ma zlat odtenek - sijaj se mi zdi)...Pa se dobr prime?

Jst mam zaenkrat od Essence lak za nohte (prozorn, sam kao ce fejst mazes je mal oranzen), neki - nail hardener - multi vitamin....
Pa tisto cistilo za odstranjevanje MU z obraza...Ekstrakt kamilice...
Pa... Neki se mam...Ne morem se spomnit...

V glavnem - malo denarja,malo muzike - LE ZA NEKATERE STVARI - NE VSE! Essence mi "malo" deluje kot tista otroska kozmetika - na izgled

A ja, osebno nisem zadovoljna z 'black kajal' svincnikom za obrobo oci. Sploh se ne vidi, vsaj meni ne, spere pa se po 10 minut..

Drugace - Ima katera izkusnje z sencili od Essence? Zanjic sem hotela kupiti eno cokoladno rjave (malo ma zlat odtenek - sijaj se mi zdi)...Pa se dobr prime?
-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
- *.Princess.*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana.