. Drgač pa v osnovni sm poslušala Britney(hm)...pa cukr pop na sploh. Potem v 9 razredu sm pa "prešaltala" na rock. Aja drgač sm pa poslušala v osnovni in še poslušam Bryna Adamsa, Janis Joplin, gunse... 
. Drgač pa v osnovni sm poslušala Britney(hm)...pa cukr pop na sploh. Potem v 9 razredu sm pa "prešaltala" na rock. Aja drgač sm pa poslušala v osnovni in še poslušam Bryna Adamsa, Janis Joplin, gunse... 

kepka napisal/-a:Uuuu, spominiCITA in vsega tega se spomnim ja ...... moja benda otrostva sta pa zagotovo Nirvana in Guns N' Roses. Ko smo vedeli besedila na pamet, ne da bi tocno razumeli pomen
pa BSB
... pol pa v osmem me je pa 2pac očaral in se je moja ljubezen do boybandov končala in smo začeli nabijat rap ...
-> mater, človuk bi jim kr neki šenku, fak k bi porodica Strojan igrala ...
, še zdaj mi ni jasno ki sem njo pobrala gor
) Potem se je začelo s Cito (bla na koncertu!), BSB, Spice Girls, Kelly Family... Potem sem pa kar naenkrat prešaltala na 2Pac-a, ker ga je en fant, ki mi je takrat bil všeč, častil kot boga. Moram priznat, da ga še zdaj rada poslušam, ravno včeraj sem si CD v avtu naredla.

tinchy21 napisal/-a:jaz sem bla pa totalno nora na caught in the act.. še posebi na eloya..