ima take plošče, kot da bi ble iz blaga in me prov zanima, kako to funkcionira... tako da če ga je katera že sprobala ali ga še bo, nej poroča kako je zadovoljna
moja sestra ma neki tazga k je ta .. oz. vrjetn enakega:D ji je frizerka priporočala d si kup tega... zto k ma nastavljivo temperaturo, pa nwem kaj še use... uglavnm je zadovolna za likat, lh pa tut kodraš sm je bul švoh
^ ja, ta 2002 je tud men najboljši likalnik od vseh, kar sm jih sprobala ... čeprov ga mam zdej že drugič na servisu, k so se začele plošče luščit, ampak je na srečo še v garanciji
A res ni imela še nobena priložnosti sprobat tega likalnika? Sej ne, da bi ga kupila, ker imam skoraj novega coriolissa in sem ful zadovolna, sam zanima me pa kakšen je v praksi.
Z mojim coriolissom se da tut ful lepe kodre delat, ima plošče na robu lepo zaobljene pa še plavajoče so. Zraven sem pa tudi dobila en dvd, kjer prikazujejo kako se dela res lepe kodre.
Fajn, da ste zadovoljne z likalniki, ki niso ravno profi, samo jaz do sedaj nisem bla še z nobenim zadovoljna, zato sem tudi dala malo več denarja in si kupila res kvaliteten likalnik .
kje pa kupite te likalnike Ga.ma in se druge profesionalne?jas mam zdaj od remingtona takega ful tankega za potovanje(se da tudi preložit) in pa od babylissa, samo bi mela kakšnega ful dobrega, ker mam ful tanke lase in se mi kr hitro izsušijo zanima me še, kaj uporablate za zaščito?kupite pri frizerjih kaj al kr tak, v drogerijah? by by
Profesionalne likalnike lahko dobiš v frizerskem salonu. Ga.ma likalnik mislim da lahko kupiš tudi preko spleta, za corioliss pa mislim, da lahko dobiš vse informacije na www.lisap.si Jaz sem svojega kupila pri frizerju. Za zaščito sem pa kupila zraven likalnika tudi zaščitni sprejček pred toploto UNI SYSTEM STRAIGHT FLUID in pa še masko. Oboje je od Lisap-a in sem zelo zadovoljna. Več pa si preber tukaj: http://www.lisap.si/915/1062.html Pa veliko sreče pri nakupu
Ali se da kupit likalnik ki bi bil okol 50€, več ne dam ??? Kje imajo največjo izbero v Ljubljani ??? In katerega se najbolj splača kupit ???
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Takih je kar nekaj (philips, rowenta,...) kupiš jih pa lahko v big bang-u ali merkurju, samo meni niso bili všeč. Mi je pa frizerka takrat ko sem kupovala ponudila tudi enega coriolissa za 50€ reče se mu pa city style, samo sem raje vzela boljšega. http://www.lisap.si/52601/54101.html tukaj si malo poglej. Opazila sem tudi da ti pri nakupu likalnika corioliss podarijo sprejček za zaščito las . Mislim, pa da imajo v Ljubljani v Esteli v BTC-ju tudi veliko izbero likalnikov.
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "